Nimic de la Cotroceni

Mă iertați, dar mie încă-mi răsună-n urechi sloganul electoral “România lucrului bine făcut”.  Motiv pentru care vă propun să vedem împreună cît de bine și-a făcut treaba în ultima săptămînă proprietarul sloganului amintit.

Miercuri, 26 mai 2015. Ora 16.00. Participare la evenimentul organizat de Consiliul Investitorilor Străini privind lansarea „Cărţii Albe 2015: Reconstruirea încrederii” (Hotel Mariott). Fiți de acord cu mine, extrem de plictisitor moment din agenda președintelui. Eu n-aș fi mers nici dacă aș fi vrut să scap de Prima Doamnă.

Joi, 27 mai 2015. Ora 11.00. Întrevedere cu Preşedintele Adunării Parlamentare a Republicii Serbia (Cotroceni). Bla-bla-bla cu translator. Ora 13.00. Dejun cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi în România (Hotel Blu Radisson). Papa bun pe banii statului. Ora 16.00. Primirea domnului Radu Ioanid, Muzeul Memorial al Holocaustului din SUA (Cotroceni). Un fel de somn de după-amiază.

Vineri, 28 mai. Semnează mai multe decrete de promulgări a unor legi. Și de eliberare din funcție a unor magistrați. Cu stiloul.

Duminică, 30 mai 2015. Ora 17.30. Primirea Alteţei Sale Regale Charles, Prinţ de Wales (Cotroceni). Asta cred că a fost mișto. Vezi și fotografia de mai jos.

Luni, 1 iunie 2015. Este gazda unui așa-zis eveniment la Cotroceni dedicat copiilor. Ține și un discurs de doar cîteva secunde, din care vă citez un fragment: Îi felicit pe cei de la «Salvați Copiii» care fac lucruri extraordinare, printre care faptul că v-au adus aici. Felicitări pentru «Salvați Copiii»! WTF???

Marți, 2 iunie 2015. Ora 12.00. Întrevedere cu Președintele Parlamentului Irlandei (Cotroceni). Precis a primit un cadou.

Miercuri, 3 iunie 2015. Semnează mai multe decrete. Apoi – probabil extrem de obosit după epuizantul program din ultima săptămînă, pleacă la Neptun, după cum ne anunță o știre Mediafax.

Ce credeați? Că e greu?

27502

sursa foto: www.presidency.ro

3 Comments
 • Nu e completa agenda
  June 4, 2015

  Ai uitat ce-i mai importnat! Ieri a dat o fuga la Neptun impreuna cu Carmecita sa verifice daca luxu-i pe masura la vila de vacanta.

 • Vulpea Antifoc
  June 8, 2015

  Este perioada de aclimatizare :)))

 • Darius
  June 24, 2015

  Si eu sunt de parere ca exista alte aspecte care primeaza in prograul presedintelui, insa orice tentativa publica s-a dovedit de-a lungul timpului lipsita de rezultate. Sper sa observ o imbunatatire in atitudinea lui, pentru ca la momentul respectiv imi inspira incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *