Restart

Voi, cei care veți veni după el, ar fi bine să-l priviți cu atenție pe Victor ponta. Un tînăr cu un viitor impecabil, după cum remarca Adrian Năstase (dar și Traian Băsescu) pe la începutul anilor 2000. Dar care nu s-a putut abține să nu mintă și să nu fure. Și care astăzi se duce acasă în flegmele mulțimii. Ce rămîne după Victor ponta? Ne spune BBC:

Victor Ponta – the Romanian prime minister who has resigned after mass streets protests over a deadly nightclub fire – is one of the country’s most controversial politicians. Even before his surprise move on Wednesday, the 43-year-old was Romania’s only sitting prime minister to face trial over allegations of fraud, tax evasion and money laundering.

Vor fi făcute multe liste de figuri noi în perioada următoare. Incapabilul Iohannis va propune și el un premier. (Din păcate, nu-l văd în stare să-l propună pe singurul om politic care a lăsat ceva în urmă. Cred că bănuiți despre cine vorbesc). Nu știm. Singura certitudine e că în stradă se strigă nevoia de restart. E cineva în stare să-l înfăptuiască?

FotoUnion-8081

FotoUnion-8118

FotoUnion-8210

FotoUnion-8217

FotoUnion-8176

5 Comments
 • Groparu
  November 5, 2015

  ”(Din păcate, nu-l văd în stare să-l propună pe singurul om politic care a lăsat ceva în urmă. Cred că bănuiți despre cine vorbesc)” – habar nu am despre cine e vorba!
  :)

 • Papa' Joffre
  November 5, 2015

  Abilule manipulator, cum cauți tu să bagi un strâmb ( Cred că bănuiești despre cine vorbesc).

  Nu cu gaz se stinge focul. Am o idee – fă o petiție pentru ca stăpânul vieții tale să vină diseară în piață, să vedem ce se întâmplă.

 • george
  November 5, 2015

  “singurul om politic care a lăsat ceva în urmă”
  Cine?

 • Cristian Șuțu
  November 5, 2015

  @groparu: ok! am sa-ti raspund: e un golan, cu multe pacate, dar care a facut CEVA ESENTIAL, spre deosebire de toti ceilalti: a lasat justitia libera. Ma astept de la tine, Radule, sa intelegi.

 • Dragos
  November 10, 2015

  prietene Sutu,
  cu tot respectul, daca tot iti place personajul, mergi tu dupa el. eu nu-l doresc la conducerea acestei tari. a facut mult prea mult rau.
  aidoma mie au fost “numai” 7.8 milioane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *