Săracu’ Ungureanu

Mi-e şi milă de el. Nu vă daţi seama cîte tumbe trebuie să facă ca să nu fie dat afară în şuturi din Palatul Victoria. Treaba e chiar mai nasoală decît în cazul predecesorului Emil, zis şi “Staţi să-l întreb pe şefu’“. Mihai Răzvan Ungureanu nu are autoritate nici cît să-şi pună favorita pe post de purtător de cuvînt. Eu te-am făcut, eu te omor – aude zilnic din diverse guri lacome de baroni preocupaţi de soarta alegerilor care bat la uşă.

Zilele trecute, Mihăiţă Ungureanu a făcut o mică criză de nervi. L-a pus dracu’ să se ducă la şedinţa coaliţiei şi toţi au sărit pe el: Vrem bani! Vin alegerile! Vrem bani! Mihăiţă nu şi nu. Ăia nervoşi. Pumni în masă. Urlete. S-a lăsat cu trîntit de uşi. Credeţi că a durat mult criza de autoritate a lui Mihăiţă? Să vă explic: ieri a semnat o Hotărîre de guvern prin care tocmai a scos din fondul de rezervă bugetară un mărunţiş de 650 milioane de lei pentru diverse cheltuieli electoralo-locale. Detalii aici.

Care va să zică, bicepşii spionului sunt, de fapt, din imitaţie de puf de gîscă…

11 Comments
 • ion
  April 4, 2012

  in spatele milei si grijii tale fata de “saracu’ Ungureanu’ se ascunte frustrare… Frustrarea de a sta pe tusa. Da’ las ca trece…

 • androidul cu sobolani
  April 4, 2012

  sutule, ma mira atitudinea ta. avem in sfarsit un om politic adevarat, care ar putea face diferenta (si nu ma refer la salvatorul providential, ca ala e un arhetip nefunctional in practica) si tu te alaturi corului detractorilor. mesajul adresat clasei de mijloc, consiliul de consultanta in afaceri ar trebui sa constituie 2 semnale puternice, inspre modernizarea, schimbarea perspectivei (si cred ca inca nu are 2 luni de mandat). dar nu, nuuuuu, astea-s praf in ochi, zero barat, el vinde tara pe bucati, le da bani primarilor PDL, nu are autoritate si multe altele. de ce, sutule, de ce? imi vine sa fac cu articolasul asta al tau cum face chelul ala de la master chef cu mancarea din conserva, luata de-a gata si nepreparata.

 • Another
  April 4, 2012

  Da, dar ia uite ce zice Mihăiţă, că-i miroase lui a “electorat matur”, cu “profesii liberale” şi “educat urban”, cu “oameni aflati in plina varsta activă”. Şi că mai are nevoie de vreo lună pentru a-şi lansa propriul său proiect politic care se va situa nu numai alături de Traian Băsescu, ci şi alături de PDL pe care-l vede ca pe un “partener foarte bun în ansamblul său”. Mihăiţă spune toate astea fără a uita să-şi clameze şi calitatea de “vechi PNL-ist autosuspendat”. Hmmmm….

 • Cristian Șuțu
  April 4, 2012

  @androidule > un om politic adevarat? asa ceva nu exista, chelule!

 • Cristian Șuțu
  April 4, 2012

  @another > MRU este pentru noi Victor Ciorbea 2

 • androidul cu sobolani
  April 4, 2012

  pe undeva ai dreptate. cum am si eu cand afirm ca nici jurnalisti adevarati nu mai exista!

 • cetateanu' turmentat
  April 5, 2012

  Mai vedem, domnu’ sutu…mai vedem…cred ca va pripiti in ce-l priveste pe Ungureanu.

 • Another
  April 5, 2012

  @ Cristian Șuțu – Adică o să ajungă în curând să vorbească singur, precum Moise în pustiu?

 • Adinel
  April 5, 2012

  Stiu eu unul http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/William_Pitt_the_Younger_Signature.svg si era tory nu w[h]ig ;)

 • Fumatorul Vesel
  April 5, 2012

  odata ca niciodata…..

 • RazvIy
  April 5, 2012

  Mie imi place cum explica el un lucru, mutandu-si cuvintele in propozie dintr-o parte in alta cum isi misca ochii atunci cand vorbeste. Il intreaba reporterul un lucru, el duce discutia in alta arie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *