De încercat neapărat: Pianu de Jos

Sună ciudat, știu. Pianu de Jos. Nu sună ca Dubai, Gran Canaria sau Florida. De ce-ai vrea să mergi la Pianu de Jos? – asta e prima întrebare pe care ți-o pui cînd auzi Pianu de Jos. Și-apoi, de ce-ai vrea să joci golf? E o fiță. Un moft. O fandoseală.
Toate gîndurile astea mi-au trecut prin minte cînd am auzit prima oară de această destinație: Clubul de Golf de la Pianu de Jos. Aveam propunerea de a organiza acolo o tabără de fotografie. Și-am zis da, însă fără prea mult entuziasm și cu multe semne de întrebare.
Pînă am ajuns acolo. Și-am întîlnit – mă iertați că folosesc expresii mari – paradisul. Terenul de golf de la Pianu de Jos este singurul teren din România construit după standarde internaționale: cu 18 găuri. Sunt 70 de hectare de teren. Într-una din margini, în prima seară, prin fața mea au trecut vreo 10 căprioare. Unde-am ajuns? E real? Locul acesta chiar există? Soarele se apropia de crepuscul. Lumina era fantastică. Iar eu îmi rodeam unghiile de nervi. Bateriile de la camera foto erau în bagaj. Iar bagajul în hotel, la vreo oră distanță. Plecasem în recunoaștere în grabă. Noroc cu iPhone-ul.

#tfb11 #golfhotelpianu

A photo posted by Cristian Sutu (@cristiansutu) on

Au fost patru zile de vis. Am jucat golf, am înotat în piscină, am tras cu arcul, am făcut multe fotografii. Și am cunoscut niște oameni minunați. Să vă spun că am jucat în compania a 5-6 profesioniști, unii dintre ei multiplii campioni naționali de golf? Dați-mi voie să vi-l prezint pe Laurențiu Coman, campion național la golf. Foto-Union-0780 Foto-Union-0788 Foto-Union-0786 Despre liniștea de la Pianu de Jos, un loc în care cu siguranță mă voi reîntoarce, au vorbit și participanții din #TFB11. Vă las cu cele mai bune dintre instagramele lor:

Inapoi la cocon @skizzoskillz #tfb11 #alba16iunie #golfhotelpianu #teleleuinalba #cudeeaintfb

A photo posted by cudeea (@cudeea) on

Am început cursul #golfhotelpianu #tfb11 #golf

A photo posted by Andra Nicula (@andranicula) on

Imi strang jucariile si plec #tfb11 #albaiunie #golfhotelpianu #alba16iunie #Albaiulia #Romania #pianudejos

A photo posted by Skizzo Skillz (@skizzoskillz) on

cudeea cucada #tfb11 #albaiunie #alba18iunie #romania #jidvei #casteluljidvei

A photo posted by Skizzo Skillz (@skizzoskillz) on

Jidvei. La castel. Cu prinți și prințese. #tfb11 #jidvei

A photo posted by Mugur Pop (@mugurpop) on

#tfb11

A photo posted by Cristian Sutu (@cristiansutu) on

TFB11 a fost un eveniment organizat de Foto Union, Eventur și Golf Hotel Pianu în perioada 15-20 iunie 2015.

1 Comment
  • Adriana
    June 23, 2015

    Cine ar fi crezut ca exista un astfel de loc ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *