Get a room!

MO 358

Vă spun eu sigur, Elena şi Victor şi-ar rupe hainele de pe ei. Dar pentru că ştim-noi-cine nu trebuie să afle povestea lor secretă, că, dacă află, e groasă rău, ei doar se ciufulesc în public. Cam excesiv, aş zice. Fenomentul e chiar interesant. Pentru cine poate să observe cu atenţie în spatele cuvintelor de “ocară” pe care cei doi ni le furnizează, de o vreme, zilnic, pe unde apucă:

 • 12 august: “Elena Udrea ar trebui să fie schimbată pentru că, uitaţi-vă şi în strategia fiscală, se taie paturi de spital, se taie pensiile ca să dăm bani Elenei Udrea să facă piscine, telecabine portocolii şi să-şi ia genţi scumpe. Dacă vor să înceapă, pot să înceapă cu Elena Udrea” (Victor Ponta)
 • 13 august: “Să nu mai poți de râs! După ce i-a tratat pe alegătorii din comuna Tutilaţi cu mici şi bere în dulcele stil pesedist, Ponta i-a îndemnat pe aceștia să-i păcălească pe pedelişti – când aceştia vor veni cu pungi la ei, să le primească, dar să voteze cu reprezentantul USL. Pentru că, nu-i aşa?, votul obţinut cu pungi (că plase a dat destule PSD) este imoral şi ilegal. (…) Ponta vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării!” (Elena Udrea)
 • 15 august: “Eu nu mă pot ridica la un nivel atât de elevat ca al doamnei Udrea şi al celorlalţi. Trebuie sancţionat prin lege udrismul pentru că există un fenomen: se taie bani de peste tot, că e austeritate, de la spitale, de la şcoli, de la pensii, ca să se dea bani la patinoare şi la telecabine pentru doamna Udrea” (Victor Ponta)
 • 16 august: “Părtaş la emisiune a fost şi Victoraş Ponta, care a tăcut chitic, deşi toată ziua poartă pulovere de 600 de euro de la Paul&Shark”. (Elena Udrea)
4 Comments
 • Darael
  August 16, 2011

  Eu ii banuiesc ca merg impreuna la cumparaturi, altfel nu imi explic cum stiu amandoi ce poarta si cat a costat imbracamintea celuilalt.
  Amu, cu dormitul in acelasi pat, eu sper sa nu ajunga sa o faca pentru ca cei f…. o sa fim noi, poporul roman. Sper cu toate ca sunt in stare amandoi de asemenea fapte.

 • alinutza
  August 16, 2011

  Paul & Shark e firma agreata de Base … Probabil de-aia a inceput sa o aprecieze si Victor pentru ca sa-i fie pe plac Elenei…
  Ce ti-e si cu firmele astea! Tz,tz,tz

 • lecampeur
  August 16, 2011

  Zilele trecute scriai ca a murit presa…pai au ucis-o ziaristi care spun ca o rochie de 800 de lire sterline costa 14.000!!!!

 • Tudor
  August 17, 2011

  Ăsta din stînga e Ponta? Nu pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *