Fotografia care face minuni

Ecuația e simplă. Te uiți în oglindă și măsori procentajele balansului de bine/rău din viața ta. Insistă pe cele nefăcute. Dacă simți că dozajul de negativ atîrnă mai tare și nu știi ce ai de făcut, te anunț că s-au inventat niște dispozitive prin care Binele ia fața Răului. Un astfel de Echilibrator vine de la Cameleo.ro. Cum funcționează mecanismul? Natural. Fără ornamente. Firesc. Se iau niște fotografii bune și foarte bune pe care pasionații de fotografie le urcă pe Instagram. Și se printează. Apoi se scot la vînzare. Iar banii din aceste printuri se duc către asociații / cauze umanitare.

Spre exemplu, luna aceasta, beneficiarul este MagiCamp. Cunoscută și ca Tabăra copiilor diagnosticați cu cancer. Fac o paranteză aici, să vă spun că am fost zilele trecute la o conferință TEDx, acolo unde, între alții, Melania Medeleanu a vorbit despre minunile care se întâmplă în MagiCamp. Mă uitam în sală în timp ce vorbea Melania și, vă jur, nu cred că am văzut vreodată atît de mulți oameni la un loc care plîngeau cu zîmbetul pe buze. E adevărat că și Melania știe să vorbească, ea fiind profesor de dicție și public speaking, respectiv prezentator TV. Și totuși, MagiCamp e acel loc unde se întîmplă miracolele.

O să cumpăr și eu o astfel de fotografie. Încă nu știu dacă o s-o cumpăr pe a mea, căci am și eu una acolo, sau alta. Dar astăzi mă voi hotărî, poate iau două. Locul cu fotografii scoase la vînzare pentru un scop umanitar este aici: cameleo.ro/artisti/instacameleo.

IMG_5142

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *