În sfîrşit, un video electoral inteligent

Aveţi mai jos unul dintre foooooooarte puţinele videoclipuri  de campanie electorală realizate atît de bine încît ele pot deveni virale. Felicitări, UDMR! Aproape m-ai convins să-ţi votez candidatul din colegiul 1 Bucureşti, oricare ar fi el. Din cîte îmi aduc eu aminte, doar videoclipul lui Oprescu din 2008 (click aici) a mai avut o doză similară de inteligenţă.

8 Comments
 • Pavel
  November 20, 2012

  Candidează cumva în Ungaria?

 • Cristian Șuțu
  November 20, 2012

  nu inteleg intrebarea

 • Dan Doran
  November 20, 2012

  E un pamflet la adresa politicarzilor ce folosesc copii in campanie. Dar e bun, e excelent! Ma face gelos, ce sa zic, ca si eu sint pamfletar, iar umorul unguresc il stiam slabutz ! Bravo, UDMR, voi cel putzin sintetzi mai seriosi decit romanii, care nu stiu decit sa urle minciuni si sa se vaite !

 • Cristian China-Birta
  November 20, 2012

  Perversitatea acestui clip – care mie imi place foarte mult, dar nu despre asta este vorba acilea – este ca zice sa nu ne lasam inselati de tehnici de astea de comunicare electorala, in vreme ce acest clip este o mostra foarte buna despre cum tehnici de astea de comunicare electorala ne fac sa spunem ca acesta este un clip bun :))

 • Dan Doran
  November 20, 2012

  Dar de ce nu prezintzi, Cristian, si clipuri din campania PDSR din 2000 ? Mor sa aud iarasi grohaielile lui Ciordeala, cu un milion de locuri de munca, casa pentru fiecare, sanatatea accesibila, sau cu intretzinerea redusa la jumate… Asta din urma o sa fie o placere pentru blocatarii Romaniei: au sa arunce cu computerele pe fereastra!…

 • Cristian Șuțu
  November 20, 2012

  @cristian china-birta > pai da, despre asta e politica. dar eu nu remarcam decit inteligenta, o chesiune foarte rara. by the way, ia vezi aici un clip nu tocmai inteligent cu “prietena” noastra Alina Gorghiu – http://www.youtube.com/watch?v=EnHhkJ6RdBc

 • Exces de Ego
  November 20, 2012

  genial

 • Iulian
  November 20, 2012

  Nu a explicat nimic despre cum trebuie să reacționeze cetățenii când le pun repezentanții de partid sacoșa cu făină și ulei în față. Sau când participanții la miting primesc bani și numele persoanei împotriva căreia/pentru care trebuie să strige două ore în cea mai apropiată piață. Zeno, detaliază!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *