Toyota Auris. Încredere cîștigată

FotoUnion-9198

Nu vreți să știți ce poze mișto… Ba nu! Cred că vreți să știți ce fotografii am făcut în ziua în care m-am urcat în noul Toyota Auris Hybrid. Vă spun: senzațională e starea de liniște pe care ți-o dă acest automobil. Și încredere. Și cred că sunteți de acord cu mine că atunci cînd ai o stare sufletească lipsită de zbucium sau frămîntări, ai de fapt situația în care se poate manifesta lucrul bine făcut – ceea ce, nu știu alții cum sunt, dar eu cred că e esențial. Iar atunci când pornești la drum cu încredere și dintr-o dată activitatea ta cotidiană se transformă într-o zi frumoasă, în care aparatul de fotografiat și mașina au un rol aparte, parcă simți cum îți surâde totul.
M-am trezit la 6 dimineața pentru că cea mai bună lumină pentru fotografii o ai, între altele, la răsărit. Și-am pornit motorul apăsând pe un buton. Nu se auzea nimic. Toyota Auris este singurul model din clasa sa cu propulsie hibrid. Mi-am aranjat scaunul, oglinzile, am dat drumul la încălzirea scaunelor (pentru că erau doar 5 grade afară) și-am băgat-o pe modul Drive. Vă repet: nu se auzea absolut nimic. Mergeam spre ieșirea din București către pădurea Comana și mă gândeam că ar fi putut dormi o pisică lângă mine, că tot nu se trezea.

interiorAuris

Le-am luat din drum pe Gabriela și Anca, modele mele pentru ședința foto de la Comana, și-am ajuns la locul faptei după circa 45 km în care am reascultat Alabama Shakes, de pe telefonul meu conectat prin Bluetooth la mașină. Trebuie să știți că noul Toyota Auris Hybrid dispune de sistem multimedia complet integrat, cu ecran color tactil, și un sistem audio avansat compatibil cu dispozitive USB, iPod și smartphone-uri. Cu Bluetooth® 3.0. Iar sunetul din boxe este extraordinar. Parol!

Aș vrea să insist despre liniștea pe care ți-o oferă acest automobil. Care vine nu doar din faptul că nu auzi motorul, ci și din toate celelalte detalii care-ți asigură confortul: ecranele color de pe bord, volanul îmbrăcat în piele, climatizare automată, bi-zonă, cotieră glisantă pe cutia consolei centrale frontale, comenzi ale sistemului multimedia, plasate pe volan, senzori de parcare și sistem de asistență la parcare, faruri LED și multe altele.
Cred că toți știm că nu este ușor să ai încredere în obiectele pe care le folosești zilnic. Și e normal. Eu, ca să ajung să am încredere în aparatul meu de fotografiat și toate accesoriile lui, am trecut prin multe schimbări. Și sunt convins că voi mai trece. Sau, cel puțin, voi fi mereu pe fază să am ce este mai bun. Așa este cu orice obiect din viața mea. Iar mașina asta m-a convins.
Să vă arăt acum ce fotografii am făcut în acea dimineață, grație liniștii oferite de noul Toyota Auris Hybrid?
Bine.

FotoUnion-9659
FotoUnion-9006
FotoUnion-9062
FotoUnion-9394
FotoUnion-9738v1
FotoUnion-8873
FotoUnion-9094
FotoUnion-9274
FotoUnion-9642

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *