Dacă vreți să vedeți cum arată un extremist violent

Chinezu îi dă – vezi aici cum – o minunată palmă peste ceafă lui Victor ponta. Pe care nu știu ce consilieri cretini l-au sfătuit să se refere la mitingul de sâmbătă de la Câmpeni, împotriva exploatării miniere de la Roșia Montană, ca la o manifestare extremistă și violentă. Să-l ascultăm pe micul ponta!

Eu cred ca fiecare are dreptul sa-si apere punctul de vedere. Am vazut ca e un grup extremist care incearca sa creeze o provocare si violenta la Cimpeni, in apropierea celor de la Rosia Montana. Vom avea grija ca sa nu lasam manifestarile extremiste si violente sa se intinda si vom lua masuri imediat.

Bun. Întîmplarea face ca eu și Chinezu, alături de toți ceilalți participanți în Tabăra de Fotografie și Reportaj a Foto Union – să fim acolo, sâmbătă, la Câmpeni. Și să vedem cu ochii noștri “grupul extremist” la treabă. Fiindcă eram într-o tabără de fotografie am făcut, ați ghicit, multe fotografii. Prin urmare, doamnelor și domnilor, iată grupul extremist în plină acțiune violentă!

CS-6148
CS-6117
CS-6169
CS-6127
CS-6174
CS-6137
CS-6215
CS-6261
CS-6235

Victoraș, pînă data viitoare îți dau o temă pentru acasă. Ai de scris 24 de pagini de caiet dictando cu următoarele două propoziții: Eu sunt prost! (pe paginile din stînga) și Eu sunt mincinos! (pe paginile din dreapta).

5 Comments
 • lc
  October 21, 2013

  Neah…astia nu sunt extremisti, doar manipulati. Ce stie batrana aia de extractia de aur cu cianuri?! Zero, dar i-a zis eii nepoata sau primarul ca e naspa

 • Cristian Șuțu
  October 21, 2013

  nu-i asa ca premierul ponta e un patriot si un tip cu mult bun simt?

 • Daniel
  October 22, 2013

  Am crescut in muntii Apusenii la Baia de Aries si stiu de ce sunt capabili motii sunt oameni apasati in cuvat, toti de acolo am trait si stim ce inseamna exploatarile miniere de la batranii de 80 de ani pana la cei mici care au trait sa vada ultimele mine de aur functionand, DAR NICIUNI DINTRE CEI DE ACOLO NU VREM CA O ADUNATURA DE JMECERI IN FRUNTE CU NEMERNICII CE AU CONDUS TARA 23 de ani sa ne IA IN BATAIE DE JOC , aurul TARI MORILOR VA PLECA DE ACOLO DOAR CAND NICI UN MOT NU VA MAI SUFLA.

 • Cristian
  October 22, 2013

  Felicitari pentru ceea ce faceti!
  Domnule “lc”, nu mai comentati ca sa va aflati in treaba. Batrana aia stie ca a trait acolo zeci de ani de zile si o intereseaza ce se intampla cu casa ei, cu comunitatea ei. Dumneavoastra stiti ce inseamna comunitate, familie, dragoste de casa, sau v-ati documentat doar in privinta cianurilor?

 • silicon_v
  October 22, 2013

  Asta cu Ponta sa scrie “sunt un mincinos” e pleonastic si suferfluu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *