Au ieșit la produs

Dacă n-ați aflat încă, favoritul vostru în alegerile prezidențiale din iarna asta se află într-o vizită oficială în China. Probabil veți auzi la știri despre proiectele de investiții ale unor companii chineze în autostrăzi, căi ferate, reactoare nucleare, termocentrale, hidrocentrale și parcuri tehnologice. Timp de 3 zile poporul român se înfrățește din nou cu poporul chinez. Ce nu veți afla de la știri e că toate pixurile, brichetele, brelocurile, gălețile, gecile, fesurile, fularele, agendele, calendarele și umbrelele branduite “Victor ponta președinte” pe care le veți primi în lunile următoare vor fi made in China. Sper că nu sunteți atît de naivi încît să credeți că Șmecherașului și celor trei hiene în blugi de pe scările avionului le pasă cîtuși de puțin de soarta drumurilor din România. Și că vizita oficială are alt scop decît să finanțeze în conturi pe care nimeni nu le va descoperi vreodată o campanie electorală și un foarte probabil mandat prezidențial. Altfel, faza cu florile primite de Victor ponta la scara avionului este de un penibil fără margini…

original_lso_6461
original_mch_1713

4 Comments
 • Osim
  September 1, 2014

  Intrebarea este cine l-a sfatuit sa isi aleaga acum momentul pentru aceasta vizita? Nu cred ca il ajuta la imagine !

 • Cristian Șuțu
  September 1, 2014

  @osim : crezi ca de asta le pasa lor?

 • androidul cu sobolani
  September 2, 2014

  intrebare: cine e taranul ala cu mana’n jeb, de s-a imbracat ca si bijnitarii ce vand tigari jing-ling netimbrate la coltul pietei? io zic ca-i danut lupu!

 • Vic Ponta -Premier-Presedinte
  September 4, 2014

  Nu erau flori, ci gogosi chinezesti de sera, specie foarte rara! Cu astfel de gogosi imi voi servi electoratul in campania electorala prezidentiala ce se apropie! Dau o recolta record, si-s foarte gustoase!
  Si nu va mai ocupati de gainarii: am un contract de dinamitare a soselei de centura a Bucurestiului de-o sa ramaneti paf! Am venit deci si cu ceva pozitiv de-aolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *