Trei lucruri bune. Şi un congres PSD de kkt.

Am fost azi la Congresul PSD şi realizez ce mare prostie am făcut. O imensă pierdere de timp. Un spaţiu în care nu se întîmplă nimic cu adevărat. O adunătură de orci, extrem de gălăgioşi, care salivează cu gîndul la funcţiile din care pot fura din nou banii statului. Singurele imagini pe care vi le pot arăta de la Congresul PSD sunt: asta, asta, asta şi asta. Trist, al dracului de trist.

Dar nu, eu nu sunt aşa. Şi asta pentru că doar cu o zi înainte de Congresul PSD s-au întîmplat cîteva lucruri bune şi foarte bune. Despre care trebuie să aflaţi. Şi-am să vi le enumăr în ordinea în care ele mi s-au întîmplat. Joi seara am băut un capuccino. Asta a făcut să nu pot dormi, astfel că am putut să văd, fără să-mi cadă pleoapele, un film pe care vi-l recomand cu mare drag: RED. Trailerul aici. Excelent!

Apoi – vineri dimineaţa, adică – am mers la TEDxBucharest. Nu ştiu dacă aţi fost atenţi acum cîteva zile la invitaţia pe care v-am făcut-o la acest eveniment. Dar, vă spun, dacă n-aţi luat-o în seamă, aţi pierdut ceva măreţ. Nu vreau să vă reţin la acest capitol decît cu sugestia de a căuta pe pagina lor de net conferinţele pe care le-au ţinut Andrei Roşu, Oana Pellea, Eric Weiner, Arnoud Raskin, respectiv Nik Halic. Şi, încă ceva, să nu cumva să rataţi ediţia de anul viitor a conferinţelor TED de la Bucureşti.

După cele opt ore de bonding TED am ajuns, împreună cu Sebi şi cu alţi prieteni, în Big Mamou, acolo unde am asistat, preţ de vreo 3 ore la unul dintre cele mai bune concerte de rock la care am fost vreodată. Cu Rareş Totu la chitară făcînd adevărate minuni. Un fragment de vreo 17 minute incredibile, aici.

Undeva pe la 3 dimineaţa a apărut şi Claudiu Purcărin (Naşu) de la Nightlosers, care a cîntat cu Rareş după cum urmează:

14 Comments
 • sandman
  October 16, 2010

  RED e in plan asta seara. Gind la gind…

 • Alexandra
  October 16, 2010

  Azi a fost congres PSD?

 • Adinel
  October 17, 2010

  3 cu acelasi RED!! ;)

 • Marieta
  October 17, 2010

  Nu s-a încărcat…a fost prea lung.

 • ioana
  October 17, 2010

  aoooleu…ce ‘telectual rasat am devenit
  sa stii ca discursul lui ponta a fost neasteptat de bun…in rest lumile sunt paralele si asa co -exista peste tot… sau vrei guvern cu Oana Pellea si Bruce Willis??

 • Cristian Șuțu
  October 17, 2010

  @ioana, vorbesti ca daciana

 • danjoe
  October 17, 2010

  btw “RED”: mosu’ willis se da la tinerele…, iar psd-ul si-a intinerit echipa…
  O paralela perfecta intre “RED” si “red”, aka “Retaired Extremly Dangerous”. Pensionarii (RED) de la psd-ul red( rosu) sunt periculosi.
  Filmu’ bun, PSD prost…
  Da’ Evanghelie nu a fost?

 • ioana
  October 17, 2010

  vai moshule ce carcotash esti.. ce ai patit???..trouble in paradise ?? te rog nu…faci fotografii pre spectaculoase ca sa te superi… esti prea bun acolo…

 • nadina nedelea
  October 18, 2010

  Cristi, pe-asta cu psd-ul ai facut-o in felul tau si nu in al lor, deci numai de bine.
  Si da, m-a distrat fotografia cu delegatul. e noua imagine a psd.
  trebuie sa vina cineva cu bani in partidul asta, ca opozitia e greu de dus…

 • Semanticus
  October 18, 2010

  Metr Sutu,
  vai1 dar chiar dumneavoastra?! si nici o poza cu legendarul Hrebenciuc?! foarte interesant…hehehehe

 • Cristian Șuțu
  October 18, 2010

  semanticus, de unde crezi ca vin intialele SP sau DPM?

 • Semanticus
  October 18, 2010

  Ambele initiale vin din anumite redactii, stiu e stres mare. :)))))) Reiese si din stenograme. Da’ nu am zis ca pozele nu sunt frumoase.

 • Cineva
  October 19, 2010

  Pana acum ceva timp erai fan PSD. Mereu erai la sediul lor. Acum iti pare rau ca ai fost la un congres? Sau ce trebuia sa fie acolo ca sa-ti placa? Discursuri pline de scandal???

 • Dan Doran
  July 13, 2011

  Am citit de-abea azi materialul, si m-au amuzat sincer pozisoarele. Sutule, tu erai tare la logica, de ce dreacu’ te-ai lasat de ea? Da ‘ superbele tale plete cretze, unde-au disperruth?? Totusi, ca artist admir artistul, deci poze k lumea. As vrea sa le am in portofoliu.
  Da’ stau si ma gindesc: daca ies Presh, ce naiba o sa publici tu despre mine? >:((. Traiasca Dictatura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *