Vreau să ştiu dacă preşedintele e sănătos!

Poate că preşedintele Băsescu e bolnav. Poate că nu. Poate că preşedintele Băsescu e internat. Poate că nu. Dar eu, ca cetăţean al ţării conduse de preşedintele Băsescu, am, cred, dreptul de a afla care este starea sănătăţii celui pe care l-am mandatat să conducă interesele mele de cetăţean. Aşa cum află cetăţeanul american: prin buletine medicale periodice date publicităţii. N-o să credeţi, dar preşedintele Barack Obama a publicat acum cîteva minute pe pagina de net a Casei Albe buletinul medical periodic. Din care orice om de pe planeta asta poate afla cît de sănătos este preşedintele SUA. Înţelegi cum vine treaba asta, Turcane?

25 Comments
  • dan
    February 28, 2010

    this is romania mate! this kinda o’ shit ain’t happening! :)

  • adriana popa
    February 28, 2010

    LA REPUBLICA BANANIERA ROMANIA… VOR MASLUI SI ANALIZELE.
    E CLAR CA NU MAI POATE .. DAR SRI , STS , POLITIE SI RESTUL….

  • monibell
    February 28, 2010

    Visezi daca te astepti sa intelega cineva la Cotroceni cum ar trebui sa stea treburile :)
    oarecum offtopic, dar tot legat de comunicare> Stiai ca zilele astea Obama a invitat la Casa Alba, pentru discutii, liderii ateilor din SUA? Asta apropos de respectarea minoritatilor de orice fel.

  • Petrisor
    February 28, 2010

    Nu, n-ai niciun drept sa stii despre starea de sanatate a presedintelui. Doar daca ai prieteni pe la Modrogan

  • Marius Mina
    February 28, 2010

    Asta-i prea de tot/ Prea multe pretentii. Doar nu ne apucam acuma sa comparam Romania cu SUA chiar daca O’bama transpira efecte speciale marxiste pe gura.Incearca si el, fara nicio sansa. Aici sunt niste protocoale care indiferent cine vine la putere le cam respecta. Basescu a jurat stramb cu manutza pe biblie in fata natiunii, fapt care l-ar fi aruncat in afara sferei politice in orice alta tara normala.

  • cineva
    February 28, 2010

    asa da! a dat cineva cu subsematul ca obama este ok. dar la base nu se poate, nu l-a gasit pe Dumnezeu liber sa ii dea o astfel de tidula, caci pentru el oricine altcineva ar fi de kk, prea jos pentru preamaria sa

  • Sandi
    February 28, 2010

    Domn’ Sutu,
    Basescu a fost in seara asta la carciuma cu nevasta, iar la iesire a facut bascalie de reporterii care il intrebau de sanatate . Ce zici matali acum ?

  • lulu
    February 28, 2010

    Gata se linisti toata lumea, dl Basecu, e sanatos si e la un restaurant cu sotia…vede si meciul. Natiune totul e in ordine, nu e cazul sa ne agitam, lasati-l pe Vadim, el are si motive de a fi asa………….

  • Cristian Șuțu
    February 28, 2010

    @sandi > a, da. a fost la o circurma. deci nu e bolnav. deloc.

  • kn
    February 28, 2010

    obama este sanatos si la cap!!!!!

  • Lilick
    February 28, 2010

    La cap nu e sanatos. De fapt asta ne si intereseaza…

  • comandamentu central
    February 28, 2010

    bai sutu, ce plm o frecati atita cu presedintele muribund. a durat 3 saptamini sa insailati un cacat. hai mai repede cu miscarile de strada, a venit si primavara, e momentul mirosului de praf de pusca si de sticla incendiara. moarte dictatorului.
    p.s. da sa nu iasa ca aia studenteasca a lui vaghelie de dupa alegeri ca sa dus dracu prima voastra.

  • Luci
    March 1, 2010

    Vreau si pe cel al jurnalistilor si al analistilor!

  • mimi
    March 1, 2010

    vrei sa spui ca acest buletin de analize este intotdeauna real? sunt 100% sigur ca daca Obama ar avea ceva, informatia ar fi secreta.

  • graulle
    March 1, 2010

    1.care lege din romania prevede ca un demnitar trebuie sa isi faca public buletinul de analize?2.distribuirea de informatii false -mai ales cu privire la sanatatea unui presedinte ,cred ca se pedepseste si in sua ,nu?3.doriti cumva sa inoculati populatiei cum ca presedintele e grav bolnav ..ptr ca la momentul in care acesta ar pati ceva mai neortodox sa nu se agite nimeni?daca e asa ..va pierdeti vremea .romania e tara membra nato.prin functia de comandant al unei armate nato starea de sanatate a presedintelui este cunoscuta atat secretarului general al nato cat si aliatilor.va urez atata sanatate cata ii doriti si dvs presedintelui romaniei ..oricare ar fi numele sau.

  • danjoe
    March 1, 2010

    Daca v-ati apucat de comparatii e clar. Extrapoland “romanica nu-i america”, obtinem din fisa medicala prezentata si valabila pentru ambii: basescu nu-i obama, deci nu e sanatos!. Ce o da cotite pe la crasme, cu manele si cu alte… udrele…
    QED!

  • Alk
    March 1, 2010

    Bine ca nu ati facut clasica virgula comparatie: “Fata de Romania, in Germania este……”

  • Sanatos la minte si la trup
    March 1, 2010

    Felicitari

  • Cos
    March 1, 2010

    Ce nu înţeleg oamenii ăştia e că avem dreptul să ştim. E foarte simplu. Nu, nu vrem să ştim nici la ce oră se duce preşedintele la toaletă, nici cînd mănîncă, nici ce. De ce să nu spui nimic atîtea luni, deşi ştii ce informaţii circulă pe piaţă? Doar ca să te “dai mare” că eşti preşedinte?
    Nu înţeleg: slujba asta nu implică şi nişte responsabilităţi, cumva

  • dracu
    March 1, 2010

    bai oameni buni si femei,
    “avem dreptul sa stim” intr-o singura situatie:
    daca Presedintele sufera de o boala care ii poate afecta capacitatea de a lua decizii. si asta pentru ca e comandantul suprem al Armatei.
    in cazul in care, pe motiv medical, presedintele nu-si poate indeplini functia, sunt deja mecanisme care sa fie aplicate.
    mi se rupe, si e o imbecilitate, daca Base are hemoroizi, colesterolu marit, sau blenoragie. e dreptul lui sa le aiba, si are (imaginati-va, CHIAR SI BASESCU) dreptul la intimitate.
    incredibil, nu-i asa, dragi tovarasi???

  • graulle
    March 1, 2010

    @Cos:daca un individ iese zilnic cu o fituica si scrie ca mama ta sufera de sculament ,blenoragie etc iesi si tu zilnic sa contesti acest lucru?sau il ignori?

  • cineva
    March 1, 2010

    atentie la cum arata buletinul lui obama. ei spun acolo despre tratamentele luate, ca la sportivi. ex. antiinflamatorii nesteroidice, somnifere in caz “de jet lag/time management”, etc. de ce? pentru a se cunoaste orice tratament care i-ar influenta capacitatea de a performa optimal dpdv mental. no other comment.

  • Cos
    March 1, 2010

    graulle, nici macar n-ai merita sa-ti raspund. Dar iti raspund: nu vorbi despre morti, barbate!

  • graulle
    March 2, 2010

    @Cos:stimate domn ,daca un dobitoc gen vaccin tudor ar prezenta zilnic la locul tau de munca o informatie cum ca esti aproape mort ,ai cancere ,in 2 3 saptamani esti ca si ingropat ,ce faci ?iar daca acel dobitoc ar anunta pe un blog ca esti deja la ambulatoriu ,ori la reanimare iar tu ai fi pur si simplu cu familia ta cum ai reactiona?

  • Lingriesling
    March 5, 2010

    S-a scos el necolaborator al securitatii si nu poate sa produca o amarita de adeverinta medicala ? E mauve ca vrem sa scotocim in fisa lui medicala si de-a dreptu’ morbid sa ne dam cu parerea despre cit il mai avem de dus. Mai ales ca n-ajuta. Dabbaliu Bush nu avea si el analize impecabile?
    Si ia uite ce de lucruri frumoase a lasat dupa el… nooot. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *