Băi Gheorghe,

Am trecut pe la tine acum 12 zile. Nu erai , aşa că n-am putut să-ţi spun cît m-a durut  sufletul cînd am trecut prin faţa casei tale. M-am gîndit că eşti dus cu sorcova, de sezon sau aiurea, aşa că te-am lăsat în pace. Azi am trecut din nou pe la tine. Nimic. Am zis că mor.  Auzi? Eu cred că tu eşti acasă, dar nu vrei să răspunzi… Băi Gheorghe, ce dracu’ se întîmplă la tine-n curte? Tu nu auzi cum urlă lumea-n stradă? E revoluţie, bă! Lumea înjură, scuipă şi huiduie. Şi schimbă roţile. Gheorghe, fă dracului ceva cu uliţa din faţa casei tale, că e groasă rău. Acu’ 12 zile, la dus, am numărat doar 3 maşini trase pe dreapta din cauză de gropi. Dar azi a fost cumplit. BMW-uri, Gheorghe, din alea grele, X3, X5, X6, ba chiar şi tiruri de mare tonaj făcuseră pană pe uliţa ta. Da, mă, acolo, între Zamfireşti şi Rîmnicu Vîlcea. Prăpăd, nu alta! Gropi cît roata maşinii. Ca la bombardament.

Gheorghiţă, tată, Davidescule, nu ştiu cine te-a pus prefect în Argeş, dar dacă Berceanu, ăla de e ministru la transporturi, e responsabil cu treaba asta, transmite-i un mesaj de la mine: STFG! Nu mă întreba ce înseamnă asta, va înţelege el. Şi mai am un mesaj, pentru colega ta Nuţi, aia de vrea să aducă turişti în Lend ăv ciois. Spune-i aşa: nu s-a inventat încă serviciul de teleportare ca să aducă străinii în România.

A, şi mai e ceva. Dacă ajungi cumva pe la Cotroceni, spune-i tupeistului care se laudă că a fost ministru al transporturilor (da, bă, trans-por-tu-ri-lor!!!) în cinci guverne, că a fost un cretin atunci cînd a spus că nu avem nevoie de autostrăzi.

Hai, pa!

22 Comments
 • Vali Badea
  January 10, 2010

  Tot cam așa înjuram și eu când ma zgâlțâiam cu mașina prin craterele alea. :) (cu puțină vreme în urmă)

 • Mika
  January 11, 2010

  Of! Niste gropi ti-au rapit magia din concediu. Trist! :(

 • sorin
  January 11, 2010

  am fost ieri, adica duminica, pana la Bals. Drumul dintre Pitesti si Slobozia e bunicel dar de la Slobozia la Bals e nenorocire. La fel si pe Autostrada A1 pe sensul spre Bucuresti. Nu. Si pe celalalt. Pe amandoua. Gropi, multe gropi. Gropi mari. Asta-i Romania. Asa a fost si pe timpul lu’ Nicolae. Nu scoli, nu spitale, nu drumuri, nu nimic. Doar fite si ambitii.

 • matusalem
  January 11, 2010

  Uelcom bac to rumeinia, visatorule !

 • alexey
  January 11, 2010

  ba gheorghe,
  subscriu!

 • Valentina
  January 11, 2010

  Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Si eu sunt Gheorghe! Si la mine sunt gropi si na! Traiesc tot in Romanica! Deci DA!

 • Cristian Șuțu
  January 11, 2010

  @vali badea > aia din valcea au dat un comunicat ieri in care spun ca “s-a căzut de comun acord că cel mai sensibil punct privind drumurile naţionale îl reprezintă DN7,care a fost de mai multe ori calamitat”.
  Bine ca au descoperit care e problema…

 • richi neagra
  January 11, 2010

  ati descoperit dupa alegeri cine jefuieste romania

 • Nea Costache
  January 11, 2010

  Ei, nu saracu’ Gheoghe-i de vina ca ulita din fata casei lui e cu grop,i ci acela ce se vrea ministru al transporturilor pe viata si predecesorii sai!

 • marius
  January 11, 2010

  e incredibil ce este in judetul lui Gheorghe sa vedeti si celelate drumuri, Ca de ex Pitesti – Campulung – Targoviste, cum iesi din arges cum se schimba situatia. ocoliti cu masian cat puteti judetul asta

 • Mirela
  January 11, 2010

  Vai de rinichii nostri prin Pitesti :((

 • monica hanganu
  January 11, 2010

  spurca-i , injura-i pentru ca merita mai mult ca oricand ..
  sunt revoltata pentru ca tocmai imi povestea o prietena ca se intorcea din concediu si a avut onoarea sa parcurga cei 42 km de autostrada noua ..ce m-a revoltat ?…afirmatia ei :” am fost emotionata , ma simteam in alta tara”..am ajuns sa ne emotionam la firimiturile ridicole pe cate le arunca astia de 20 de ani :(

 • sorin
  January 11, 2010

  am gresit nu slobozia slatina…..sorry

 • Marius
  January 11, 2010

  La noi o fi codri verzi de brad- dac-or mai fi- dar cu drumurile e o alta poveste, mai ales că iarna nu e ca vara şi mai vine şi nebuna aia de zăpadă să ne arate cât de mult iubim noi maşinile.

 • dan
  January 11, 2010

  nu-i mai injura, omule! akm-ul molotovul si pe ei! m-au adus la exasperare cu nesimtirea curvelor de toate cele trei sexe care ne conduc spre prapastia finala.

 • Muse
  January 11, 2010

  Bine ca nu ai facut pana la intrarea in Romania la Bors …intr-o imensa groapa….. >>.Romania the land of choice …..the choice of NOT coming back>>>>>ever…..Welcome back !

 • Silviu
  January 12, 2010

  Merg si eu doua statii cu STFG, da’ pe toti…..

 • Ivcelnaiv
  January 12, 2010

  pai nu mai bine o ardem pe naivitate?

 • e-r
  January 12, 2010

  Mi-a placut tare postul tau, e super! Tocmai de aceea iti povestesc ca am in chirie doi studenti din Franta, cu origini tunisiene. Au venit parintii lor de Craciun in frumoasa tara Romania, care le gazduieste copiii si s-au decis s-o viziteze, ca deh, daca tot au venit. Pe drumul de care povestesti au avut pana. Un binevoitor le-a luat 100 de lei pe un petec, iar a doua zi, la intoarcere din pitesti au facut pana la loc, cam in aceeasi zona. Ce vor povesti ei la Lyon despre ce au vazut in Romania. Ah, aceeasi protagonisti la telefon cu receptionera unui hotel de 200 eur pe noapte in constanta: Piscina aveti? Da, cum sa nu. Au ajuns la hotel….au fost condusi la piscina, care era jacuzzy. Mai povestesc de romania?

 • blogdeprost
  January 12, 2010

  Tupeist,cretin? Urat,urat rau… sa i te adresezi unei legende in viata in felul asta…

 • lol's
  January 12, 2010

  Eu sunt pragmatic din fire. Am vândut mașina și merg perpetum apostolorum, câștiguri colaterale, am scăpat de impozit, revizie, control medical , etc, toate pe șpaga. Basca de milițienii reciclați în polițiști. Of ce greu a fost la început!!! Pana am cumpărat un cărucior cu doua roti și cu un sac atașat. Ce le da prin cap la capitaliștii astea sa inventeze!!!!…. In rest: Taxi liber? Liber!! Bine traiască libertatea!!! :) rezolvare de Gheorghe zis Lol.

 • Vali Badea
  January 14, 2010

  @Cristian Sutu … da acum problema e aproape rezolvata :) Oare trebuie sa ne punem si pene ca sa treaca la treaba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *