Cea mai cretină ştire ever

…a apărut astăzi pe fluxul unei agenţii de ştiri din România:

Vicepreşedintele PDL Teodor Paleologu a declarat, joi, întrebat ce crede despre apariţia “Albei ca Zăpada”, că el este “pentru Scufiţa Roşie” deoarece e „mai isteaţă şi mai drăgălaşă”. Legat  de şansele pe care le-ar avea un pol de centru-dreapta, Teodor Paleologu a declarat: “Albă ca Zăpada? Eu sunt pentru Scufiţa Roşie”. Întrebat de un ziarist ce înseamnă Scufiţa Roşie, Paleologu a spus că nu ştie ce înseamnă Albă ca Zăpada. “Nu ştiu ce înseamnă Albă ca Zăpada”, a completat el râzând. După ce un ziarist i-a spus că Albă ca Zăpada ar fi mai imaculată, deputatul a replicat că “Scufiţa Roşie e mai isteaţă  şi mai drăgălaşă, nu? Mai simpatică”.

În viaţa mea n-am citit o tîmpenie mai dobitoacă decât această cretinătate stupidă. Cred că dacă ar apărea aşa ceva vreodată pe fluxurile de ştiri ale BBC, Associated Press, Reuters sau France Press, forţa gravitaţională a Pământului ar dispărea brusc. Şi am muri cu toţii.

9 Comments
 • androidul cu sobolani
  September 15, 2011

  Esti jurnalist. Adica si tu faci parte din chestia asta. Explica-te…

 • Cristian Șuțu
  September 15, 2011

  daca as face-o, o sa ma pui apoi sa-ti explic rasaritul de maine. nu ca ar fi greu, doar ca nu vreau sa fim atit de intimi ;)

 • Dan Andrei
  September 15, 2011

  Cred ca vechiul Paleologu este un fel de ventilator in mormant la vestea “perlelor” iubitului sau fiu.

 • anatati
  September 15, 2011

  Juniorul paleologu e o creatură sinistră şi un nătărău de excepţie. Cu fiecare ocazie când deschide gura ţine să reconfirme asta.

 • lucian
  September 15, 2011

  vezi ca stirea cu scufita e si in ziarul puterea

 • Micawber
  September 16, 2011

  Probabil stirea asta e o particica a unui mai amplu program de tabloidizare (vizibil pana si la televiziuni care se pretind “de stiri”). Din asta profita in primul rand puterea, care tine electoratul (usor de prostit, oricum) cu mintea ocupata cu nimicuri, doar, doar o mai uita de adevaratele probleme.

 • Foxcrawl
  September 16, 2011

  Eu am citit de vreo 5 ori ca sa pricep cat de cat o data, dar nici asa…

 • d
  September 16, 2011

  Paleologu mi se pare cel mai tare politician roman…relaxat, fara incrancenarea tipica talkshow A3 sau RTV…omul stie sa faca o gluma si in primul rand e un politician care nu ma enerveaza ci ma distreaza. Putina relaxare in viata nu strica…il prefer pe el unor politicieni constipati care altceva nu vorbesc decat ce le spune partidul. Romanii si-au pierdut de mult simtul umorului…poate T Paleologu il mai resusciteaza.

 • angela
  September 17, 2011

  De acord cu cele zise de Foxcrawl. Paleologu este un fin cunoscator al oamenilor, al ideilor si al vorbelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *