Damblaua lui Dezonorius

Sunt bune şi campaniile astea electorale. Bune, adică instructive. Uite, spre exemplu, eu am aflat din campania asta că există unu’ pe nume Nicu Paleru. E lăutar. Habar n-aveam. Am fost mai devreme în piaţă ca să cumpăr nişte lămîi (ce inspirat aveam să fiu) şi la întoarcere am găsit în cutia poştală un cd cu Nicu Paleru. Mi-l pusese Dezonorius Prigoană, după cum scria pe plic. Cum ar veni, dacă primesc un cd cu Nicu Paleru ştiu ce ar însemna să-l am ca deputat pe Dezonorius. Deci să băgăm cd-ul. Piesa 6: “Mai am o dambla”. Zice-aşa Nicu Paleru: “Hei, hei / N-am trăit degeaba-n lume / Degeaba nu am trăit / Am făcut rele şi bune / Am iubit şi-am chefuit / Că nu-i om pe lumea asta / Să n-aibe cîte-o dambla / Vreau să afle toate lumea / Care e damblaua mea”. Mai departe nu contează. Zice ceva de împiedicatul nevestei prin casă, că e a dracului de rea. Şi tot aşa. Deci, e bine. Dezonorius, mulţumesc pentru cd. Dar nu trebuia. Nici să te întorci în ţară. Nici să candidezi.

19 Comments
 • yvan
  January 14, 2010

  is din baia-mare.imi trebe si mie 4.pt mine,nevasta si 2 copii.cum fuck?

 • irongates
  January 14, 2010

  Am râs cu lacrimi, da nu e de râs e de plâns. Să nu cumva să văd că Hormonel câştigă, ceea ce e destul de posibil! Am mai întrebat dacă trebuie viză pentru Congo.

 • Marius
  January 14, 2010

  Honorius are un tată. Tatăl are Etno TV şi Taraf, în afară de gunoaie. Lumea gunoaielor trăieşte bine printre manelişti. Maneliştii îl iubesc pe Băsescu. Acesta le recomandă pe Honorius, pentru că…

 • blogdeprost
  January 14, 2010

  Nicu Paleru-consilier la Finante

 • no_sweet
  January 15, 2010

  deci asa se cumpara voturile in Ro, cu Paleru, Guta sau altii…pff, cata cultura:))

 • abbadon
  January 15, 2010

  stie omu cum se face, ca vine de la amerika. mai intrebati-l si voi de pdl-ul de la chicago, filiala overseas de mare subces (succesuri?). realizarili ne pervertesc, /dusmanii moare ofiliti de ciuda/c-o dam in aripioarele dorsale/la tot elektoratu…la mai mare prigonius, o, tu, semizeu/cu mingiute tari ca nuka/sa ne dai sidiuri moka

 • Canadian Stories
  January 15, 2010

  pustiul ala cu nume roman nu mai poate de infatuare. i-ar sta mai bine pa bancile unei scoli si dupa aia sa vina sa dea lectii de poltica. mucosul.

 • Marius Diaconescu
  January 15, 2010

  cred ca cei din colegiul 1 vor rade cu lacrimi luni dimineata, atunci cand honoriusul va fi fost un castigator redutabil caci nu-i asa – ” a fost uninominal domle’! “

 • Mika
  January 15, 2010

  Dear, deal-ul este următorul: artiştii îi plătesc Bahmuţencei apariţiile TV în CD-uri, iar ea le investeşte în campania lui Prigonel. Ca mai apoi, după victorie, artiştii să fie invitaţi să facă senzaţie la petrecere, la care petrecere mai sunt alţi 100 de potenţiali clienţi de petreceri cu manelisto-lăutari. Şi aşa e toată lumea fericită. Cam ăsta-i circuitul biznisului.

 • sorin
  January 15, 2010

  hai ca e frumos asa. daca base e presedinte, anastase e sefa la camera, udrea e ministru cu 3,5 mld pe mana, videanu se ocupa de economie nu vad de ce n-ar fi si tembelica asta parlamentar. dar stii ceva. meritam tot ce ni se intampla. tot. sa-ti aduc aminte ca peste 5 mil de oameni au votat “din nou” cu basescu? mie imi pare rau ca nu candideaza si bahmuteanca. macar sa radem nene. adica de ce nu?

 • monica hanganu
  January 15, 2010

  ce cautam in tara asta?
  da-mi o idee unde sa emigrez ..nu mai pot!!!
  tu macar esti jurnalist si reusesti sa le da peste nas astora , scriind , dar eu simt ca explodez !

 • Cristian Șuțu
  January 15, 2010

  @ mika > bun, inteleg rationamentul tau. dar… cine este bahmuteanca?
  @monica > undeva in dreapta, cum stai cu fata la bulgaria.

 • Dramoleta
  January 15, 2010

  Jesus! :shock: Cu ce am greşit?

 • Mika
  January 15, 2010

  Uite, bre Şuţule, aicişea o referinţă -> http://ro.wikipedia.org/wiki/Silviu_Prigoan%C4%83, din păcate profilul ei de pe wiki a fost şters din cauza conţinutului obscen – > http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Adriana_Bahmu%C5%A3eanu&action=edit&redlink=1 Ah! Am zis din păcate? Scuze!
  Profit de bunătatea ta excepţională, Şuţule, pentru a-i transmite un mesaj lui Prigonel:

  “Frate, nu eşti pe wikipedia nu exişti! Ce dracu te complici cu Facebook şi Hi5. Treci direct la wikipedia!”

  Mulţumesc, Şuţu! Pupici! :))))))

 • GicuMagnificu
  January 15, 2010

  In conditiile in care tac-su propune casa poporului ca sa faca mall, ce te asteptai sa iti dea fi-su, vreo carte de filozofie? Eu nu zic sa nu-i mutam pe parlamentari, sa-i mutam, dar acolo nu isi are locul un mall. Cel mai indicat ar fi ca, in casa poporului, sa se mute toate muzeele din Bucuresti.

 • Raspo.ro
  January 15, 2010

  de ce vă stresați atâta? merităm altceva? nu cred! vroiați altceva l-ați fi votat pe Crin, l-ați fi susținut pe Crin ș.a.ș.m.d. Și chiar dacă nu îl votează sectoru 1 pe gunoius, îți dai seama că a doua zi, după ce se adună și voturile din diasporă, tot el câștigă? Fii convins!

 • Paul
  January 15, 2010

  Pentru ce se voteaza??? EU CU CINE VOTEZ???

 • Lucian
  January 15, 2010

  Eu inteleg ca au facut avere din gunoaie si cu gunoiase isi fac campanie (cd cu manele) dar ce are familia asta impotriva culturii??? Cu adica sa mutam parlamentul in Biblioteca Nationala??? dar Biblioteca unde o mutam???
  Avem cred destule Mall-uri dar Biblioteci ???? Oare nu merita si Biblioteca Nationala o caldire pt a fi mutata din cea care sta sa cada??
  Cred ca isi dau seama ca nu intelectualii ii voteza pe ei si atunci fac orice pt a lupta impotriva culturii: Dau afara 15000 profesori, reduc nr de materii la liceu la 7 ( romana, mate, fizica, chimie istorie geografie, bilogie si am ajuns la 7 dar limbi straine mai facem??? sport, filosofie, etc??)? Biblioteca Nationala nu va mai fi

 • Ursitoare
  January 18, 2010

  Mai degraba emigram in Cehia sau Ungaria, ca sunt de 10 ori mai dezvoltate pe toate planurile…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *