Două steaguri la universitate, două la DNA…

Vă amintiţi confruntarea de la Cluj? Aia propusă de Geoană, acceptată de Băsescu, dar la care Geoană n-a mai ajuns, invocînd că are nu-ştiu-ce kkt în program, şi că e în altă parte a ţării, şi că nu are timp etc. Ei bine, iată cum explică deputatul Georgian Pop, unul dintre apropiaţii lui Geoană, absenţa candidatului de la dezbaterea cu pricina. Este deosebit de nostim. Pe bune! Am ascultat-o de trei ori. Şi nu mă pot opri din rîs.

Mircea Geoană, las că la Cluj n-ai apucat s-ajungi pe motiv de steaguri. Să ştii că-s nişte steaguri la DNA. Două, vorba lui Farfuridi Pristanda. Te duci mîine, da?

7 Comments
 • anonim
  April 6, 2010

  Georgian Pop, hm…

 • scartz
  April 6, 2010

  spune georgian pop si trage apa.sper sa nu se infunde canalul

 • Silvy
  April 6, 2010

  Vorba unui clasic: deci, cum? =))))

 • ela
  April 6, 2010

  Uite ceva interesant.Mi-a fost trimis pe grup:”Dlui. Preşedinte, Traian Basescu,
  Stimate Domnule Presedinte,

  Subsemnatul, Prof. Dr. Mircea Ioan Barsan – Seful Clinicii Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului Inimii N. Stancioiu Cluj–Napoca, in calitate de medic in sistemul sanitar romanesc din anul 1962 (rezident, medic specialist, medic primar), avand in curand 65 de ani, va multumesc Dvs. – Presedintele Romaniei – pentru faptul ca mi-ati atras atentia in timp util, in prag de pensionare, despre faptul ca toata viata mea am fost un prost, poate chiar un tampit, exercitand profesia de medic.
  Daca nu ar fi fost facuta public parerea Dvs. despre medicina romana, in prostia mea as fi vrut sa continui sa tratez pacienti, sa ii diagnostichez gresit si sa operez persoane sanatoase.
  Desi batran, imi aduc aminte ca, inca din vremea Presedintelui Nicolae Ceausescu, ori de cate ori tara se afla la ananghie, se dadea vina pe doctori.
  In acest sens si pe aceasta cale vreau sa atrag atentia colegilor mei mai tineri sa accepte miile de posturi din Anglia, Franta, Suedia, Norvegia etc. disponibile pentru medicii romani incapabili. De asemenea, ii voi ruga pe colegii mei mai in varsta sa va transmita si dansii gandurile proprii.

  Cu multumiri,
  Prof. Dr. Mircea Ioan Barsan

  Cluj-Napoca, 30.03.2010″

  Si sa mai stam pe aici?????????

 • Vali Badea
  April 7, 2010

  Deci wow! Atât! :)

 • iulian
  April 7, 2010

  era vorba lu pristanda, nu farfuridi

 • Atitudini
  April 7, 2010

  Sutule, daca ar durea, Georgian asta, nu de ras s-ar tavali pe jos…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *