Dragă Elena,

Am citit ultima ta postare şi m-am burzuluit puţin la tabloul din spatele meu: tu chiar vrei să candidezi la primăria Capitalei. Am crezut că glumeşti cînd doar lăsai să se întrevadă această posibilitate. Dar acum mi-e clar: vrei la primărie şi vrei cu tot sufletul! Intenţia – trebuie să-ţi spun – nu e tocmai blamabilă. În fond, tu ai părut dintotdeauna că ştii să le ţii piept la toate. La toate problemele, desigur.

Altceva mă îngrijorează. Şi abia ăsta e rostul scrisorii de faţă. Anume, persoanele care caută scame pe bluziţa ta. Da, Elena, oamenii ăia din spatele tău te fac de rîs. Ţi-am scris şi acum cîteva săptămîni despre cît de tută e tipa care-ţi scrie blogul. Acum, iată, o mai dă o dată-n bară cu exprimarea. Vezi ce ţi-am subliniat aici. Niciuna dintre aceste probleme nu sunt insurmontabile??? Nţ, nţ, nţ… Cu astfel de tute vrei tu să ajungi primar, dragă Elena? Păi, tu vrei să-l întristezi pe ştim-noi-cine? Care, să nu uităm, anunţa încă din 2007 că te-ar vrea primar. Îţi reamintesc ce spunea fostul tău partener de la Golden Blitz în interviul acela memorabil dat la MTV: Şi de ce să nu ne gândim că la Bucureşti ar fi potrivită o femeie primar?

Ne gîndim, dacă zice şefu, de ce să nu ne gîndim. Dar

8 Comments
 • AndreiC
  July 21, 2010

  decat sa devina prim minstru mai bine primar:))

 • gufi
  July 21, 2010

  sutule, nu-mi lua in numme de rau, dar arunca si tu o privire pe site-ul asta: http://www.obsesie.ro. poate fi ceva patologic la mijloc? in fine… nu-ti va parea rau, crede-ma
  lenutza udrea merita ajutata, sa stii. a provocat multa suferinta sufleteasca lui stii tu cine. n-aveti voi habar prin cate a trebuit sa treaca basescu pana ce leana l-a luat in seama… io ti-as trimite sa citesti ceva care te va emotiona pana la sange (ceva ce se apropie de genul epistolelor amoroase anonime trimise doar dintr-o parte si nereceptionate de cealalta parte…)
  uof, mi-e frica de ….

 • Cristian Șuțu
  July 21, 2010

  gufi, imi pare rau:)

 • seby
  July 21, 2010

  Mai Sutule nu e tuta e tut :)) . Veteranul Kondiment Justinel Kadima….HIHIHI
  Leana Presedinte! :)) pardon primar :))

 • Cristian Șuțu
  July 21, 2010

  tuta, tut, tot una-mi e

 • The Blogs Rocket
  July 21, 2010

  Very nice article, thanks! I’ve subscribed to your RSS feed. Please keep up posting.

 • Dan Andrei
  July 22, 2010

  Ar mai fi o eroare: “numărul de etaje al unei clădiri”. Comunica-i-o si pe asta ca s-o corecteze, ca vad ca se conformeaza. Mai invata si ei cate ceva.

 • Kilroy
  July 22, 2010

  Nu e tuta, doar ca gramatica este agresiva cu ea. Sau ea are o problema cu gramatica. En fin, o chestie intre doua gagici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *