Fără coaie

Vă amintiţi avântul cu care Ponta şi Crin anunţau prin decembrie o nouă acţiune de suspendare a preşedintelui Băsescu? Au făcut chiar şi o comisie pentru identificarea faptelor “ilegale” comise de Băsescu, şef peste ea fiind numit atunci Călin Popescu Tăriceanu.

Ce credeţi că s-a ales de acest demers?

Ne-a spus azi Ponta:Suspendarea preşedintelui nu poate trece acum de Parlament, va trece când vom avea majoritate.

Băi, frate, e incredibil cît de norocos poa’ să fie Băsescu ăsta. Cum dracu’ să nu-ţi doreşti o opoziţie infantilă ca asta?

9 Comments
 • george antonov
  January 9, 2012

  Sutule, astia doi, Lolek si Bolek, cica-s cu bagajele facute sa plece-n SUA. Nu te induioseaza?

 • Ariana
  January 10, 2012

  Daca nu ar fi de plans, as rade. Sunt 2 ani de acum de cand membrii PSD asteapta asa-zisa strategie pentru alegeri. Toti asteapta “semnalul” de la Bucuresti, care nu mai vine. In unele organizatii venirea lui Ponta la conducerea partidului a fost privita cu entuziasm, o luna, doua, trei…le-a trecut. Asa zisa reforma a partidului a fost un mare fâss. Curatenia din partid a fost facută pe tema: “Hai sa vad cine ma oftica”, in rest nimic. Impartirea candidaturilor USL in tara a fost facuta matematic nu pe criterii de performanta cum ar fi fost normal- ca pentru asta a fost infiintat USL.
  In mediul on-line au facut marea platforma psdonline.ro- cea mai mare, cea mai tare , ramanand ca si Ponta doar o speranta, speranta si atat. O fi murind speranta ultima, dar moare si aia pana la urma. Pe facebook au aparut ca ciupercile dupa ploaie grupuri , grupulete de sustinatori: PSD, Victor Ponta- prim ministru, cel mai bun prim-ministru, USL, PSD online, PNL. USL online si multe altele, pornite cu entuziasm, dar tot din cauza strategiei inexistente a departamentelor de comunicare au ramas niste robotei care posteaza niste linkuri copiate de 6-7 ori in aceeasi zi si comenteaza cu cele 100 de conturi false.
  In teritoriu exista dovezi scrise negru pe alb (contracte date publicitatii) ca asa zisii opozanti sunt pe felie cu guvernul. Conducerea centrala USL- inca pluteste pe acordurile concertului de la Viena,
  Asteptam strategia- au zis ca ne-o prezinta. Poate de Craciun 2012 se hotarasc si ei cum sa inceapa campania.

 • Bogdan
  January 10, 2012

  Lasa ca si-a gasit si Basescu nasul. Vad ca Arafat ii face zile fripte cu medicina de urgenta, inclusiv pe Facebook.

 • androidul cu sobolani
  January 10, 2012

  pai uite ca ponta nu-i atat de prost. a declarat ieri ca nici vorba de promisiuni cu mariri de salarii si pensii ca nu e realist, ci doar de scaderea contributiilor sociale pentru intreprinzatori. e pentru prima data cand aud din gura sa ceva concret. si ce e mai surprinzator, zice o chestie de-asta “de dreapta” care in opinia unor anal-isti ar fi sursa depasirii crizei. e oricum mai destept decat celalalt, baiatul ala batran cu plete care-i duce servieta si care in mod normal trebuia el sa spuna chestia asta. chiar m-a facut curios. as citi un program USL sa vad ce contine, doar ca nu exista. nu vreau ciornele alea de pe ne-site-ul lor ci un program adevarat, de-ala cu 1,2,3…1.a. 1.b si tot asa.

 • Ariana
  January 10, 2012

  Domnului Arafat i-au “crescut coitele” (scuzati limbajul) pentru ca cineva incearca sa-i ia jucarica- sistemul de urgenta, dar nu sufla un cuvintel despre celelalte probleme mult mai grave din noua Lege a Sanatatii, pentru ca a pus umarul la distrugerea sistemului de sanatate. Asa ca sa nu ne mai ridicam in picioare si sa-l aplaudam pe Arafat.

 • bella
  January 10, 2012

  @Bogdan
  atitt de fripte i le face ,incit si-a dat demisia!

 • faracoaie
  January 11, 2012

  mai ia o analiza si compara
  http://www.jurnalul.ro/editorial/arestati-i-pe-ponta-si-antonescu-598445.htm
  sau motivul analizii tale sa fie exact…

 • Dodo
  January 11, 2012

  In aceasta tara nu exista opozitie.Chiar nu putem lua in calcul teatrul de papusi al lui Ponta si Crin.

 • nic
  January 13, 2012

  Poate tu, fiind asa priceput, ai putea sa ne spui si noua cum ar putea sa-l suspende daca nu au majoritate in Parlament?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *