Fie ca…

…numele scribălăilor premierului Boc şi preşedintelui Băsescu să fie scrise pe toate gardurile, căci au un umor fantastic. Mesajele de Crăciun ale celor doi lideri politici le puteţi citi aici şi aici. Cu atenţie, vă rog. Mie mi-a plăcut mult şi am rîs cu lacrimi la partea cu “cele mai calde urări de înţelegere” din mesajul lui Băsescu şi la “avem din nou privilegiul să trăim o sărbătoare a sufletului nostru, într-un sens creştin adânc”, din cel al premierului Boc.

Fuego, roade-ţi unghiile!

Ho-ho-ho!

6 Comments
 • d
  December 25, 2011

  Mda…hai sa gasim nod in papura

 • Madalin Blidaru
  December 25, 2011

  Ce are toata lumea cu Fuego?

 • Arici
  December 25, 2011

  Boc: “…sunt mândru că sunt dintre dumneavoastră în origine şi simţire.”
  Whaaaaaaaattt…????!!!! Ce naiba o fi de ras cand Boc are nesimtitirea , CHIAR SI DE CRACIUN, sa se considere “dintr-ai-mei in simtire” ?! Nu Bocule , tu nu poti fi unul “de-ai mei” in simtire pt. ca , eu unul , nu am cunoscut personal inca o persoana cu atata nesimtire ca a ta !!!
  Daca ai fi avut un rest de simtire si pertinenta ai fi urat un simplu “Va doresc un Craciun fericit si linistit alaturi de toti cei dragi” si … DOAR atat … !
  Ceea ce ai urat tu e doar nesimtire crasa (“Suntem împreună, iar gândul binelui, inspirat de această zi, e puternic.” – ????!!!!).
  Cat despre Basescu … , a avut , cel putin , o minima inspiratie de a se abtine de la o urare prea lunga si jignitoare ; chiar si asa , evocarea asa-zisei sale intelegeri este ca o mistocareala de prost-gust in asemenea momente .

 • kilroy
  December 26, 2011

  Corect era “cele mai calde urări de înţelegere, viermilor”, ca doar asa se vede din elicopter

 • Călin
  December 27, 2011

  ioi, că se sparie gîndul şi fuge în lume :) . genii nedescoperite, nu alta

 • beausergent
  December 29, 2011

  “să ne ajute să păstrăm speranţa într-un viitor mai bun. ” deci nu să “ne” păstrăm speranţa într-un viitor mai bun. reiese clar că nu e vorba despre speranţa “noastră” într-un viitor “al nostru” mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *