Grădiniţa Kiseleff

Pesediştii ăştia sunt incredibili. Mă uit la ei şi-mi amintesc de un puşti de la bloc care-şi dezvoltase o plăcere fantastică în a primi şuturi în cur sau pumni în gură. Şi-o cerea, orice-ar fi făcut.

Ascultaţi-l pe Victor Ponta cum cere pumni: Moţiunea de cenzură va fi semnată de un număr minim de parlamentari, pentru a mai depune una în iunie.

Şi acum să vă traduc, că poate nu sunteţi familiarizaţi cu noţiuni precum moţiunea de cenzură. Scopul unei moţiuni de cenzură e să fie demis guvernul. E simplu. Dacă majoritatea parlamentară de 50% plus 1 votează moţiunea de cezură, guvernul este considerat demis. De obicei, Opoziţia – care prin natura lucrurilor e minoritară – depune sau ar trebui să depună la Parlament o moţiune de cenzură doar atunci cînd s-a asigurat că are voturile necesare pentru a-şi asigura majoritatea. Altfel, e ca puştiul ăla de la bloc care strigă tîmpenii în gura mare deşi ştie că şi-o va încasa.

Şi acum să recitim declaraţia lui Ponta. Mai ales partea în care spune că vrea să mai depună o moţiune în luna iunie. Ştiţi ce înseamnă asta, da? Că moţiunea asta, de mîine, e deja sortită eşecului.

Victoraş, vezi că te strigă mami în casă!

4 Comments
 • corneliu
  April 18, 2012

  Stimabile, lasand deoparte infantilismul personajului, eu sunt sigur ca nici astazi cei trei crai ai USL nu si-au revenit din nauceala ce i-a lovit atunci cand presedintele i-a invitat sa guverneze.

 • barbarul
  April 18, 2012

  A comenta actiuinile politicienilor actuali e inutil. UTILA si obligatorie pentru cetateani e alungarea impostorilor politici !

 • binemă
  April 18, 2012

  PP sau PPDD ,cum Dumnezeu se numeste , aliat cu PDL,dar mai ales base premier ,mru presedinte , boc ministru de justitie,popoviociu la mai,oltean la sanatate,igas la invatamănt,udmr la sri……..pentru 5ani………vezi că te strigă mata în casă!.

 • georgiana
  April 19, 2012

  utila alungarea impostorilor politici este sa iesim la VOT si sa se respecte legea..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *