PNL și Klaus Iohannis luptă împotriva homosexualilor

Istoria a consemnat prin aprilie 2013 declarația unui liberal pe nume Puiu Hașotti, care spunea că homosexualii sunt doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească. Pe atunci, Hașotti era liderul senatorilor liberali, deci nu oricine. Ai fi zis că însuși Hașotti e o greșeală, o stare nefirească de moment într-un partid care care promovează libertatea și egalitatea în drepturi. Dar nu. Liberalismul nu e în România un curent ce pleacă de la ideea că fiecare ființă umană are, prin naștere, drepturi naturale pe care nici o putere nu le poate impieta și anume: dreptul la viață, la libertate și la proprietate.

Priviți ce se întîmplă pe geamul PNL Sibiu, acasă la Klaus Iohannis!

pnl-anti-gay

pnl-anti-gay-2

În caz că nu ați aflat încă ce este Coaliția pentru Familie, e bine să știți că oamenii ăștia luptă pentru modificarea Constituției României în așa fel încît statul român să recunoască doar căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Au strîns deja 3 milioane de semnături pentru un proiect de revizuire a Constituției în acest sens. O parte dintre ele luate, se pare, la PNL Sibiu.

Ce-aș mai putea spune?

Aveam deja un partid, PSD, cu care sigur nu voi vota la alegerile din 11 decembrie 2016. Acum există al doilea, PNL.

10 Comments
 • Alex
  October 5, 2016

  Ce sa spun, de parca asta ar fi problema primordiala pentru care nu ar trebui votat cu PNL sau PSD…

 • Serafim
  October 5, 2016

  Am o vorbă să-ți spun, boss. 2013 înseamnă înainte de fuziunea cu PDL, adică PNL-ul vechi avea ca ideologie liberalismul clasic. Noile drepturi LGBT intră la liberalismul de stânga, ceea ce, PNL-ul nostru n-a fost vreodată (decât economic).

  Pe de altă parte, PNL-ul post-fuziune are ca ideologie asumată creștin-democrația. Iar aici chiar nu încape discuție despre drepturi LGBT.

  Și oricât de prost răspândită ar fi ideea, dreptul la căsătorie nu e un drept fundamental. Căsătoria este un contract, nu un drept.

 • Cristian Șuțu
  October 5, 2016

  @Alex: Pentru mine e…
  @Serafim: Tu esti de acord cu casatoria intre persoane de acelasi sex?

 • Ernest
  October 5, 2016

  Sper sa nu ai cu cine vota. :)

 • Gabi Miron
  October 6, 2016

  Poza e recentă? Am trecut azi pe acolo dar mi-a atras atenția o măsuță abandonată pe care scria „semnează pentru PNL” dar nu era nimeni acolo, doar un pix și formularul clasic.

 • Gabriel
  October 6, 2016

  O bila alba pentru PNL! Multumesc pentru articol!

 • Cristian Șuțu
  October 6, 2016

  @gabi miron: fotografia a fost facuta duminica, 2 octombrie, in jurul orei 17.00.

 • Nik
  October 6, 2016

  Iata un motiv pentru care sunt happy ca il avem pe Johannis președinte! Felicitări și PNL-ului! Trăim într-o lume a valorilor întoarse pe dos și normalitatea e condamnată ca fiind anormală!

 • Alina
  October 6, 2016

  Homosexualitatea nu e o stare fireasca! E o anomalie! Decadența morală a distrus imperii. Așa va cădea și SUA si cei care le calcă pe urme.

 • teodor
  October 10, 2016

  Homosexualii sunt nascuti de oameni heterosexuali. Punct

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *