Nokia pleacă. Ei rămîn.

Nokia îşi închide afacerea de la Jucu, Cluj. Asta e vestea proastă. Veştile foarte proaste sunt următoarele:

 1. Traian Băsescu se extrage din kkt, spunînd că a avertizat asupra plecării celor de la Nokia. Să-l felicităm?
 2. Cînd s-a mutat din Germania la Jucu, Nokia urma să plătească 200.000.000 euro despăgubiri pentru angajaţi germani. Cât vom cere noi, aflaţi de la Rogozanu, care ne spune şi fascinanta poveste a Codului Muncii.
 3. La ora la care scriu aceste rînduri, Emil Boc are la guvern o întrevedere cu reprezentanţii Nokia. Întâlnirea are loc DUPĂ ce Nokia a comunicat oficial că se retrage. De ce dracu s-o mai fi văzînd cu ei?
 4. Autostrada Transilvania e în construcţie din perioada guvernului Năstase şi încă nu s-au inaugurat decît vreo 50km în şapte ani de mandat Băsescu. Ce legătură are una cu alta, vedeţi aici.
 5. Reuters ne explică de ce.

Vestea bună e că noi rămînem cu miştoul.

6 Comments
 • berenger
  September 29, 2011

  7 ani de mandat basescu? sau 4 tariceanu, de exemplu, impreuna cu 3 boc (din care unu cu mitrea la transporturi)? iar legatura? cam in cate tiruri incap componentele importate si telefoanele exportate? stiti ca un telefon se invarte pe la 100 de grame? asa ca mai usurel cu autostrada, ca macane.
  200 de milioane? mai exact, cat a investit romania? cifrele oficiale vorbesc de 33 de milioane de euro. poate ne explica tariceanu de unde au venit, ca el afirma ca statul roman nu a subventionat nimic.
  pana atunci, ar fi bine, cu totii, sa tacem. 2000 de oameni produceau 1% din pib-ul romaniei. 200000 ca ei ar dubla acest pib. noi, astialalti, care ne dam mari dand din gura ar trebui macar atat sa facem: sa ne inchinam cu RESPECT in fata muncitorilor de la jucu

 • doru34
  September 29, 2011

  D-nu Sutu, ai un fan club?

 • Cetateanul Popescu
  September 30, 2011

  Yep, Cristi, in ultima vreme esti iubit taaare! :D

 • Vio
  September 30, 2011

  Unde se afla partidul de stanga in aceste momente???? Uitasem…lucreaza de zor la constructia numita USL si nu mai are timp pentru chestiuni ce tin de “social”…

 • nashu_mare
  September 30, 2011

  Deci Nokia a plecat din Romania in China pentru ca nu avea autostrazi. Presupun ca deja a ajuns acolo. Probabil ca a ajuns chiar inainte sa ii treaca cuiva prin minte treaba asta. Stiti pe unde, nu? Pe autostrada Finlanda – Beijing, care trece pe dedesubtul Marelui Zid suspendat. Fara limita de viteza! Si fara simt al penibilului.

 • Vasile Ion
  October 1, 2011

  Nu tiam ca Sutu este expert in macroeconomie, corporatii, NYSE, RASDAQ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *