Aşa este văzut Cristi prin PSD…

De 6 , Permalink 0

233

Despre partidul lui Oprea, noua jucărie a lui Băsescu, la care a aderat azi şi Cristi Diaconescu, vă pot spune aşa: deocamdată sunt 27, dar pînă la finalul săptămînii viitoare vor fi 32, astfel că Grupul Independenţilor va deveni principalul partener al PDL la guvernare.

6 Comments
 • Toni
  February 25, 2010

  Uninominal a vrut poporul, uninominal are!
  Să vedem ce referendum ne mai aşteaptă, că de ce ne e frică…
  Eu nu ştiu la ce naiba ne mai trebuie partide. Doar aşa, ca să aibă oamenii de un’ să plece?! Probabil că urmează votul uninominal punct. Votăm persoane, ce programe, ce partide, ce bi-cameral! Să ştim o treabă! Cum s-or grupa ei pe urmă, prin ce grupuscule, treaba lor!
  Le-ajunge o debara din Casa Poporului, şi-n restul spaţiului văd e ce amenajează. Banul să iasă!
  Sau, mai bine, mută Parlamentul la Circ şi Circul în Parlament. Că oricum îi face concurenţă ilegală şi intră în conflict de interese!
  Cam asta e azi. Doamne, fereşte-ne de mâine!

 • lad
  February 25, 2010

  si nu numai prin psd. si printr-o multime de oameni de rand care ii vad pe oportunistii astia care acum cateva zile se dadeau niste sfinti

 • elena
  February 25, 2010

  Din cite stiu eu, orice parlamentar care nu face parte dintr-un partid este obligat sa intre in acest “grup al independentilor”, fie ca ii place, fie ca nu. Ca o parte dintre independenti vor sa faca un partid, este treaba lor. Ca Oprea spune ca Diaconescu o sa aiba un loc fruntas in acest partid este, mai curind, o incercare de a-l convinge sa adere la partidul lui. Dar cred ca stiti si dumneavoastra aceste lucruri. Ce rost are sa facem pe prostii si sa punem in circa oamenilor lucruri pe care le stim ca nu sunt adevarate?

 • sorin andreica
  February 25, 2010

  la congres s-a vazut ce fel de caractere de ,,intrigatori corupti”sunt
  cu respect

 • Marius
  February 25, 2010

  Partidul lui Oprea, noua jucărie a lui Băsescu? iar obsesia Basescu? credeam ca sa terminat dar vad ca o parte din lume a ramas setata gresit.
  La congres sa vazut ca PSD e o gluma proasta, astia nu ar fi in stare sa conduca o tara niciodata…

 • matusalem
  February 25, 2010

  Diabolica poza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *