Băsescu a dat o petrecere pe banii tăi

Petrecerea de la Vila Lac dată de Băsescu pentru parlamentarii PDL s-a încheiat (vezi foto jos). Nici nu mai contează ce cadouri a primit (aud că au pus mînă de la mînă şi i-au cumpărat un tablou ce înfăţişează – wtf? – portul din Anvers), nici cît de mult s-au hăhăit (ce altceva să facă?). Pe mine mă miră altceva. Nimeni, dar nimeni nu se întreabă cum e posibil ca un cetăţean român, fie el şi şeful statului, să reuşească să închirieze, pe gratis eventual,  o vilă de protocol a statului român pentru o petrecere privată. Ştiu, întrebarea e inutilă. Au trecut trei luni de la celebra croazieră pe Marea Neagră a lui Băsescu cu prietenii, într-o şalupă pentru misiuni SPP, şi noi nu ştim cine şi din ce bani a plătit fiţa Preahăhăitului.
În rest, totul e OK. Viaţa merge înainte. Cu Emil Boc în patru lăbuţe. Şi cu Elena Udrea în rochii de latex.

vilalac2

vilalac4

10 Comments
 • d
  November 3, 2011

  Nu a dat petrecere pe banii mei deoarece Vila lac este pe timpul mandatului locuinta lui. Deci omul a dat o petrecere la el acasa.

 • Dan Andrei
  November 3, 2011

  @d Ai o gandire eliptica, contorsionata. Socotesti numai cazarea. Mancarea, bautura nu se pun. Ai fi ideal ca purtator de cuvant al lui boc, igas, etc

 • Marieta
  November 3, 2011

  Cu tabloul l-a cadorisit Prigoană, gunoierul şef, ăia cu pus mână de la mână i-au cumpărat un set de instrumente de scris. În vederea scrierii memoriilor, bănuiesc.

 • Constantin Gheorghe
  November 3, 2011

  Incorect: nu a dat petrecerea acasă la el. El stă în vila Lac 3. Care e plătită TOT din bani publici. Vila Lac 1 are alte destinaţii, cum ar fi asta. De obicei acolo stăteau şefii de stat invitaţi în România. Acum se beţivesc ai noştri politicieni…

 • Iulius
  November 3, 2011

  :-))))))))))))))) tare domnul d, pai la sfarsit de mandat poate o vinde sau poate o doneaza unei fete

 • nicu
  November 3, 2011

  esti penibil. trebuia sa inchirieze salonul de high class de la mcdonalds,nu?

 • Adrian
  November 4, 2011

  Ei se betivesc in vile si noi stam in frig in case, interesant, iar vilele alea le platim tot noi ca fraierii. Domnul d e probabil pdl-ist…

 • d
  November 4, 2011

  @Adrian…nu sunt PDL-ist, iar la mine in casa sunt 27 de grade. Mie personal nu imi merge rau…nu fac foamea si am bani de rate…asa ca nu am motive pt care sa injur puterea si pe Basescu. Cand mi-o merge rau o sa vad atunci dar in niciun caz nu pot sa il injur preventiv.

 • horea
  November 4, 2011

  Traiasca Basescu!Mor de ciuda USL-isti.Basescu e singurul politician care a castigat toate bataliile electorale.I-a batut pe toti pe rand si,ultima data,pe toti la un loc.I se falfaie de comentariile voastre rautacioase.Voi nu v-ati serbat niciodata ziua de nastere la serviciu.Ati platit vreunul chiria pentru sala in care ati petrecut?! Hai,pa!

 • kilroy
  November 5, 2011

  Mi se pare si corect sa fie platita de noi. Noi suntem de vina ca el mai este inca la putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *