În beznă

Vă mulțumesc tuturor celor care ați votat astăzi. Celor care ați votat cu contracandidatul meu, dl Klaus Iohannis, dar și celor care ați ales să vă reprezint. A fost o zi urâtă din punct de vedere meteorologic, dar o zi frumoasă pentru democrația românească. Îl felicit pe domnul președinte Iohannis pentru reconfirmarea domniei sale în funcție.
Noi vom intra acum în opoziție. Iar de acolo vom veghea, atît cît ne va sta în putere, la binele românilor. Vom încerca să aflăm ce n-am făcut bine în ultimii ani. Cu cît vom afla mai repede, cu atît vom fi mai pregătiți să revenim acolo unde credem că putem înfăptui binele public.
Urmează un an cu două rânduri de alegeri: locale și parlamentare. Iar noi, de mâine dimineață, ne vom pregăti pentru asta. În seara asta, însă, trebuie să-l felicităm pe cîștigător
.
_____________
(Am sperat să aud un astfel de discurs în seara asta. Dar nu. Mai avem, se vede treaba, mult de așteptat. Cînd vom auzi asemenea cuvinte, să știți, România va fi salvată. Deocamdată, nimeni de la PSD nu gîndește astfel. Și, la fel de grav, nimeni din PNL. Trăim încă în beznă…)

2 Comments
 • Carmencita Mamutu Imobilliaria
  December 2, 2019

  Tigane, gata, ati castigat tot.
  Hai, la treaba!
  Cand intram in Schengen?
  Cand se ridica vizele de America?
  Marti?
  Miercuri cel tarziu cred.
  Hai cu Herr Mamutu, hai cu Sica Mandolin, hai cu Ralu Stolojan, asta pardon, Ralu Manekinn!

 • Madalina
  December 13, 2019

  Din nou s-a votat raul cel mai mic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *