Cînd Andreea are dreptate

Andreea Paul Vass este o tipă din Zalău. De acolo de unde se face ţuica bună. A venit la Bucureşti, a făcut ASE-ul şi a ajuns în preajma lui Theodor Stolojan, care, influent fiind, a împins-o pe tînăra Vass pe treptele guvernului, în amonte. Astăzi, în vremuri de criză, Andreea Paul Vass este consiliera personală a premierului României. Care va să zică, e cineva care dă sfaturi. Stă într-un birou cu imprimantă, după cum puteţi vedea în imaginea alăturată, şi are tastatură neagră. Din această poziţie, Andreea Paul Vass a scris zilele trecute pe blogul ei următoarele fraze:

 • Nu agreez defel polarizarea mediei si absenta impartialitatii in dezbaterea publica. Nu pot sa fiu in acord nici cu comunicarea exclusiva pe canalele prietenoase Guvernului, nici cu hartuirea nejustificata a reprezentantilor Guvernului pe canalele ostile. Senilele propagandei au distrus increderea in televiziuni, nu doar cea in Guvern. O spun sondajele, dar nimeni nu se grabeste sa faca publice si aceste concluzii.
 • – RTV si Antenele sunt montate pentru denigrarea publica a actului guvernamental si sacrifica nejustificat bunele intentii, in defavoarea romanilor.
 • – B1TV si OTV sunt montate pentru sustinerea initiativelor guvernamentale, fara a provoca in niciun fel decizia sau faptele publice, tot in defavoarea romanilor.

Şi mi-am zis: tipa asta are dreptate…

andreea paul vass
sursa foto: facebook

10 Comments
 • Loda
  March 14, 2010

  Si eu locuioesc tot in Zalau, acolo unde se face palinca medicinala :) Cunosc familia Andreei, e o doamna super desteapta, una din putinele care vorbesc cand au ceva de spus, nu ca sa se afle in treabga.Pe cat e Abdreea de competenta si invers proportional ,unele masuri luate de Boc, tampite, ma intreb daca si cine o asculta pe fata asta ce zice, in guvern ?

 • Laurenţiu
  March 14, 2010

  Hmmm…pupila lu Boc…….sexoasă……are şi păreri…
  Şi…cum propune…să “se-ndrepte”…presa ?

 • EPISTOLEpentruZEUS
  March 14, 2010

  foarte lucida, fatuca. poate ar fi bine sa ii spuna si lui boc concluziile observatiilor ei.

 • WickerMan
  March 14, 2010

  Nu zau? Realitatea si Antena denigreaza? Pai parca si Europa Libera si Libertatea si Vocea Americii denigrau pe vremuri…cel putin asa se chinuiau securistii sa ne convinga ca “tradatorii” romaniei sunt “stipendiati” de CIA, astazi evident cei care platesc denigrarea carmaciului sunt “mogulii si Iliescu”.

 • camil
  March 14, 2010

  ce folos că are dreptate. programul respectivelor televiziuni nu se va schimba – și nici „convingerile puternice” ale celor influențabili

 • sirett - za rivar
  March 15, 2010

  noah, pe undeva are dreptate. Pai, monumental o fost momentu’ de vineri, de la ordinea zilei, cind Dana Grecu zice “n-am voie sa am incredere in dvs” si Radu F Alexandru ii da croseu la neuron, de transpirase Radu Tudor: “pai daca n-aveti incredere de ce m-ati invitat”

 • ionut
  March 15, 2010

  Cristi … whatever zice Andreea, ea a ajuns pe blogul tau pentru ca e sexoasa :) si chiar e ! sper sa nu-ti uiti aceasta obisnuinta pe viitor :)

 • andy
  March 15, 2010

  ce a facut andreea in viata ei? ce ‘credentials’ are pt orice zice?

 • cogito ergo sum
  March 15, 2010

  Da mult Viagra trebuie să fi înghiţit Stolojan dacă a reuşit s-o împingă pe Andreea pe treptele guvernului în sus. Probabil a împins-o d(p)e la spate.

 • Oana C
  March 15, 2010

  Parca rolul presei e sa critice, nu sa laude puterea, iar acele initiative bune ale guvernelor pe care ar trebui sa le evidentieze (nu sa le ridice in slavi) nu se vad nici macar cu lupa la guvernul “undoitreipatru boc-poc” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *