Cine se mai retrage din PSD şi de ce

După principiul “Cum ții un prost în suspans? Îți spun mai tîrziu“, Adrian Năstase a anunțat că nu mai candidează la șefia PSD. El nu și-a luat însă jucăriile și a plecat acasă. Nu. Adrian Năstase e prezent. În partid, în emisiuni tv, pe blog explicînd și argumentînd de ce nu e bună soluția Geoană. Cu alte cuvinte, Năstase s-a retras, dar s-a retras puțin, cît să se relaxeze cei aflați în suspans.

S-a retras azi şi Ion Iliescu. Retragerea lui sună a Comunic prost cu… proştii!” Zice că nu-l interesează funcţiile în partid. Aşa e. Dar nu-l interesează pentru el. Pentru alţii, însă, cum ar fi Năstase, îl interesează mult.

Şi Ilie Sîrbu şi-a anunţat retragerea. Din echipa lui Geoană şi din toate funcţiile prezente sau viitoare. Principiul său: Fac această figură de tâmpit tocmai pentru a nu fi luat de prost“.

Retragerea lui Liviu Dragnea, tot de azi, e cu substrat. El s-a retras din echipa lui Geoană, spunînd că nu-l mai interesează echipele, ci doar persoana sa, după formula: Un prost adunat cu alt prost, nu are nici o legătură cu matematica!

Toate aceste retrageri, dar şi cele ce vor urma, anunţă un final de săptămînă interesant. De aceea vă zic: Congresul PSD nu e încă jucat.

5 Comments
 • joness
  February 16, 2010

  Mda, si eu incep sa cred acelasi lucru. Toate aceste retrageri de lideri importanti pun presiune pe Geoana. Daca ramane doar cu Hrebenciuc si Vanghelie, iar Iliescu, Nastase, Ponta, Sarbu, Oprescu, Mitrea, Theodorescu, Diaconescu si Dragnea fac un partiduletz, pai ala o sa fie “adevaratul PSD” si in cateva luni o sa migreze si restul baronilor si baronasilor acolo.

 • blogdeprost
  February 16, 2010

  se retrag toti in afara de vanghelie…care candideaza singur la presedinte…si pierde…

 • Anca
  February 17, 2010

  cica PSD a intrat in faza Yeke yeke, faina chestie

 • Daltona King
  February 17, 2010

  Se retrag ca sa il sustina pe Diaconescu. O sa vedeti. V-am mai zis.

 • baiatCUminte
  February 18, 2010

  iti citesc blogul de mult si zilnic. asta mi se pare cel mai bun post eveeeer!!!:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *