Cît de bun e locul 2? Ne spune Adrian Năstase

Adrian Năstase îl felicită pe Remus Grigorescu, candidatul PSD la Primăria Râmnicu Vâlcea, pentru rezultatul obţinut la alegerile de duminică. Zice aşa Năstase:

Rezultatul obtinut duminica aceasta este unul extraordinar, pentru care atat Remus cat si organizatia Valcea a PSD trebuie felicitati.

Probabil că nu ştiţi cît a luat Remusică. Păi, să vă spun eu: a luat locul 2, cu vreo 20 de procente sub candidatul PDL, Romeo Rădulescu, urmaşul primarului arestat şi condamnat pentru luare de mită. Deci, e extraordinar, într-adevăr…

3 Comments
 • mckris
  April 20, 2010

  Rm. Valcea este un oras portocaliu, 16 din cei 23 de consilieri municipali sunt PDL, iar Gutau a castigat in 2008 cu peste 70%. Oamenii inca il cred nevinovat, desi omul pe langa mita dovedita pe care a luat-o pentru eliberarea unui certificat urbanistic, mai are un proces pe rol. Deci da, performanta lui Remus Grigorescu este extraordinara. Poate publici si tu comentariile mele, nu sa le stergi ca pana acum. Deontologule!

 • blogdeprost
  April 20, 2010

  Ma adevarul e ca avand in vedere cat a trecut de cand un Psd-ist a castigat vreo functie mai importanta decat femeie de serviciu la notariatul sotiei primarului in Valcea e o performanta ce a facut baietasul asta…

 • liviu
  April 21, 2010

  Ai dreptate Cristi, la prima citire credeam ca Remus a luat 49%! Era mai bine sa fi lasat felicitarile la urma, mai ales dupa “precedentul” Geoana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *