Consumul excesiv de alcool dăunează grav reunificării

Ce vedeţi în imaginea de mai jos este scrisul lui Traian Băsescu. Poate fi studiat în sala de degustare a cramei de la Mileștii-Mici, acolo unde se află Cartea de Onoare a celor care au mai putut totuşi să ridice stiloul şi să scrie cîteva cuvinte (foto 1). Caligrafic vorbind, Traian Băsescu se pare că duce mult (vezi si foto 2).

Cât despre reunificare, vom mai bea şi vom mai vedea.
basescu_autograf

sursa foto

basescu vin

Imaginea asta este din 21 ianuarie 2005. De remarcat că în această fotografie apare şi actualul prim-ministru al României, Mihai Răzvan Ungureanu. Care nu priveşte deloc unde trebuie.

5 Comments
 • d
  March 25, 2012

  I se poate reprosa mult lui Base dar stie gramatica mai multa decat muuuulti din politica noastra

 • Forum Auto
  March 26, 2012

  Normal ca Basescu duce mult, cand vii dupa atatia ani petrecuti pe mare, oricum bautura si-a spus cuvantul, probabil are ficatul ciuruit.

 • kilroy
  March 26, 2012

  @d Pai da, ca a fost votat pentru postul de mare gramatic. Ce patetic poti sa fii …

 • d
  March 27, 2012

  @kilroy, faptul ca un om stie sa scrie sau sa vorbeasca bine si corect din punct de vedere gramatical arata ca respectivul a fost pe la scoala unde chiar a invatat cate ceva si a mai citit si niste carti macar ca lecturi suplimentare. Unul ca Vanghelie probabil ar fi scris “Bun ii vinu moldovenesc si mai jos ma iscalesc, Vanghelie” si nu e exclus ca si in astea 2 versuri sa fi bagat 1-2 greseli de gramatica..
  Faptul ca Basescu stie bine limba romana e un mare plus pentru un presedinte care trebuie sa ii fie model poporului sau si care trebie sa respecte limba nationala si mai inseamna un lucru foarte important…faptul ca desi se pretinde marinar harsait prin porturi cu bautura si femei (pt a da bine la electoratul bautor de Unirea care este net mai numeros decat cel cititor de carti la BCU), este de fapt un om cu ceva ‘glagore” si cultura.
  P.S chiar eu am spus ca i se pot reprosa MULTE dar nu ca e analfabet. De aici puteai sa intelegi ca nu sunt un fan inrait.

 • Dan Doran
  March 29, 2012

  Ungureanu nu putea privi chiar la popoul marinelului, ca prea ar fi trebuit sa stea cu dosu-n sus. Si-apoi, inca nu era premier, deci n-avea suficient motiv…
  Dar faza cu Voronin e tare, desi Base e prea moale. Io, sa fi fost in locul turmentatului, ii dadeam rusnacului cu sticla-n cap si faceam Unirea, pa loc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *