Cum s-a băgat Hrebe din nou în biroul lui Băse

claudia_cristache_ionas_54693500

O cheamă Claudia Ionaş şi are 26 de ani. De ieri, este noul purtător de cuvînt al preşedintelui Traian Băsescu. Vîrsta ei spune ceva despre noul trend în administraţia publică centrală. E ca-n versurile lui Sting: On and on the rain will say / How fragile we are / how fragile we are.

Vă spun, însă, treaba asta cu fragilitatea nu e atît de simplă precum pare la prima vedere. Claudia (născută pe 7 mai 1985) s-a măritat anul trecut. De aceea în actele oficiale de la Cotroceni o găsiţi sub numele de Cristache. Spre exemplu, aici, la poziţia 56, figurează cu funcţia de consilier grad II gradaţie 0. Aşa, spuneam că ea s-a măritat anul trecut, prin vară. Vladimir Ionaş, soţul ei, lucrează la Camera Deputaţilor, mai exact pe un post de consilier. Şi acum atenţie: pe un post de consilier la cabinetul lui Viorel Hrebenciuc. Hopaaaa! Pe asta n-o ştiaţi, nu? Staţi aşa, că asta nu e totul. Naş de cununie: Marius Pieleanu, “sociologul” de casă al PSD. Vă las să ghiciţi cine a mai fost la nuntă. Vă dau doar un indiciu: are un băiat, pe nume Andrei, care, vreme de un an şi jumătate, s-a iubit cu fiica cea mică a preşedintelui.

Pentru pasionaţii de hermeneutică: Claudia scrie pe un blog. Click aici dacă vă plac lecturile siropoase.

A, şi încă ceva, preşedintele Traian Băsescu a decorat-o pe bruneta care aduce vag cu Elena Udrea în 2009, prin decretul 1863, cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler. Avea doar 24 de ani pe atunci. Dar promitea.

13 Comments
 • Lu
  February 17, 2012

  Deci va rog sa cititi “cronica” filmului Midnight in Paris. Unfuckinbelievable!!

 • Andreea
  February 17, 2012

  Cum naiba sa decorezi o fatuca de 24 de ani? Ce sa ai timp sa inveti, sa stii sau sa faci in 24 de ani? Cum ajung copii elitelor asta tenebroase direct din bancile scolii consilieri de stat, europarlamentari si ministri? Iar obsesia tineretii o mai avea si Hitler… Alde EBA, Nazare, Claudia, Ridzi, Anastase si toti ceilalti inalti demnitari inainte de vreme sunt expresia cea mai clara a modului discretionar in care Basescu gestioneaza puterea sterpelita de la noi, fraierii.

 • Another
  February 17, 2012

  ”Hrebenciuc, lasă-ne famiglia (sic!) în pace!”

 • mircea
  February 17, 2012

  inca o dovada ca Nedemnul de la Cotroceni pangareste tot ce atinge sau acorda(in cazul de fata decoratiile).

 • geo
  February 17, 2012

  asta e baseasca II, o sa vedem pe parcurs daca vrea “sa vorbeste “cu noi si ce “succese” o sa aiba ea

 • Roby
  February 17, 2012

  totusi, e cam tinerica domnisoara. dar daca la 33 de ani altul poate sa fie ministru, atunci domnisorica de ce sa nu fie intr-o functie?

 • Sorin
  February 18, 2012

  Lenuta nu arata rau nici macar cand foloseste fond de ten Photoshop CS5 dar nu putem ignora faptul ca are o varsta si un numar de mile la bord. Maine evident. Asa ca este nevoie de ceva nou, mai ales ca nu mai sunt multe luni si toata tavaleala paraseste vilele cotrocenilor. Daca deja a si decorat-o :D E draguta, nu am ce sa zic. Good Bye Leana!
  PS. Vin vremuri grele pentru cocos

 • magda1
  February 21, 2012

  si uite asa blonda a fost inlocuita de o bruneta

 • Mia
  February 21, 2012

  PDL se lauda ca este partidul primarilor. Acum trebuie sa-si schimbe brandul. PDL este partidul primarilor corupti.PDL face campanie murdara impotriva protestului parlamentar al USL. PDL nu vrea dialog. Asta se vede din modul murdar in care ataca USL in tara, prin aceasta campanie netransparenta, facuta din bani publici.

 • adgam
  February 22, 2012

  ce cariera infloritoare are domnisoara,parca aduce asa cu elena udrea.in curand o sa ajunga si dansa ministru

 • M
  March 12, 2012

  Hai sa nu fim rai eu totusi nu cred ca aceasta “fetita“ a intrat cu pile refuz sa cred:))

 • A
  March 13, 2012

  Normal, ca lui Base nu-i mai plac blondele….a trecut la brunete!

 • M
  May 19, 2014

  chiar daca nu mai este de actualitate, habar nu aveti despre ce vorbiti. Macar documentati-va corespunzator in loc sa aruncati cu noroi in oameni care ar fii putut face o diferenta intre toata turma asta de oi proaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *