5 Comments
 • Taraboste
  August 27, 2012

  Antonescu si-a strans de azi dimineata jucariile si a plecat acasa. Partenerul Ponta a fugit cu o araboaica si l-a alsat sa urle la luna a paguba. Sa speram ca nu ne mai intersectam cu el prea curand.

 • androidul cu sobolani
  August 28, 2012

  fotografie realizata de catre stra-stra-nepotul lui goya

 • Mihai
  August 28, 2012

  Lipseste Elena. Unde-i Elena? Acu’ e libera la Cotroceni….

 • Dan Doran
  August 31, 2012

  Soiul rau nu piere! Bietul Antonici isi linge ranile, si asteapta o noua debarcare a vaporeanului, caci parca Cristi ne informa ca in octombrie iar sar uslasii pe el. Dar cum am spus, eu string deja semnaturi pentru debarcarea intregului parlament si interzicerea prin lege ca fostii parlamentari -de orice culoare, rasa, gen, sex, tip, natzionalitate- care ne-au “bucurat” cu prezentza lor din ’89 incoace sa nu mai poata detzine niciodata vreo functzie sdau post in aparatul de stat. Cititzi pe larg pe partidul-ideal.ro.

 • nic
  August 31, 2012

  Ce are sula (intoarcerea lui Base) cu Prefectura (Guvernul Romaniei)? Altfel poate ca in neregula este tocmai normalitatea, de care ne-am cam dezobisnuit. Presedintele (indiferent cum se numeste) investeste in functie un ministru propus de Primul Ministru. Fara ochi dati peste cap, fara fasoane de fata mare, fara ingurgutzari de carciuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *