Eu sunt mic, tu fă-mă mare!

Aş vrea să înţeleg ce e în mintea pedeliştilor atunci cînd anunţă o alianţă cu ţărăniştii. Aş vrea să-i înţeleg şi pe pesedişti cînd se aliază cu ţărăniştii. Nu ştiu dacă aţi aflat, dar PNŢCD, patidul ăla mic de respiră greu, divizat dinaintea erei noastre, se va alia şi cu PDL, şi cu PSD. O grupare (a lui Ciorbea) cu unii (PSD) şi o grupare (a lui Pavelescu) cu alţii (PDL). Practic, ţărăniştii au ocupat tot spectrul scenei politice cu această mutare dublă.

Cred că se întoarce în mormînt Coposu. Ai lui, ăia care mai sunt, s-au aliat pentru alegerile din iunie 2012 cu tot ce-au condamnat ei în urmă cu 18-20 de ani: Iliescu, Băsescu, Stolojan, Hrebenciuc, Berceanu etc.

2 Comments
  • androidul cu sobolani
    March 20, 2012

    aud ca vor fi scoase de la sertar documentele compromitatoare legate de ponta si presupusa pedofilie, despre care ati scris voi in Puterea in urma cu putin timp. asa ca uite, tot nu trece vrajba. si chestii mai murdare, legate de un caz incurcat si care s-a lasat in urma cu multi ani cu moartea unui procuror. are dreptate tapalaga, nu merge asa dom’le,e prea de tot. sincer, in romania nu s-au mai dezbatut idei politice de ceva timp. putreziciune!

  • varga
    March 21, 2012

    Sa fim seriosi asta nu este politica este “curvasareala” (scuze) Cred ca mai trebuie 20 ani pentru a incepe sa facem si noi politica. Precum Moise din Biblie sa treaca o generatie …….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *