Exclusiv: Croşeul lui Năstase în figura lui Geoană

Năstase vrea alt PSD. Ideologic şi ca structură de conducere. Sunteţi curioşi cum? Citiţi mai jos. Dacă aveţi răbdare. Dacă nu aveţi, atunci vă spun eu pe scurt principalele teze ale Arogantului:
– PSD a pierdut în ultimii 5 ani toate alegerile la care a participat;
– Să propunem românilor o echipă nouă decît cea actuală;
– PSD-ului i se pregăteşte un atac perfid din partea lui Traian Băsescu, prin anularea ideii de Revoluţie, consacrarea evenimentelor din Decembrie 1989 ca lovitură de stat, inculparea celor care, în acele zile, şi-au asumat riscuri imense ca fiind criminali;
– Pentru PSD, nu tot poporul român s-a născut după 1989 – cum pare a fi cazul detractorilor săi întârziaţi în tranşee;
– Schimbarea statutului în aşa fel încît pierderea alegerilor europene, generale sau prezidenţiale trebuie să fie urmată de demisia automată a conducerii partidului;
– Desemnarea prin alegeri reale a structurii de conducere şi a candidaţilor, la toate nivelele PSD

17 Comments
 • [D][S][N]
  February 1, 2010

  Cred ca e vorba totusi de o lovitura la pateu !…

 • numai una
  February 1, 2010

  E clara treaba ca Geoana si-ar dori vot la vedere in momentele astea! Din cele max 28 judete care “il sustin” azi, jumatate sar in barca lui Nastase in plin Congres. La pariu ca Geoana va trai exact ce a simtit Bunicuta pe propria-i piele acum ceva ani. Sper sa nu topaie din nou pe 19 seara cand ii promite lumea verzi si uscate la fel ca la Prezidentiale.

 • Bogdan Enescu
  February 1, 2010

  Simpatia pentru Geoana v-a determinat sa scrieti “Să propunem românilor o echipă nouă decît cea actuală” ? :)

 • Atitudini
  February 1, 2010

  Suna frumos ce zice ANeul… Pacat ca vine de la el.

 • jiji
  February 1, 2010

  ce caterinca are bombonel!

 • Adinel
  February 2, 2010

  Nu vreau sa fiu carcotas cu un document bunicel…
  Probabil, din toata expunerea, un singur cuvant doare, cand vorbim de tabara Geoana si ala nici macar nu e in romana: aluzia la partid catch-all (sau Big Tent http://en.wikipedia.org/wiki/Big_tent ) care a fost strategia pe termen lung a echipei PSD vizand la acel moment obtinerea presedintiei. A pierdut puncte si cu CA, in primul tur si cu BT, in al doilea… Unde mai pui ca poti unii asta cu “jucatori straini”, sintagma exprimata mai sus in document.
  Pentru domnul Nastase (in cazul in care foloseste Internetul): Daca in text apare cuvantul PNL incercati sa nu considerati partea aceea a frazei ca fiind irelevanta pentru ce exprimati. Deoarece puteti scapa, in text, greseli precum: colsilieri, aujungand (p. 14) si ulitmul (p… eh na pe asta va las sa il gasiti dumneavoastra). In plus, pentru alegerile europene cand extrageti date sa aratati esecul folositi datele oficiale. Sunt sigur ca nu veti putea fi acuzat ca dati din casa cifre din sectiile de votare, comunicate eficient de membrii partidului, la care noi, “muritorii de rand”, NU avem acces.
  Pfau! am multe virgule… e clar imi e somn :)

 • Cristian Șuțu
  February 2, 2010

  @adinel > hai, priveşte pădurea, nu copacii!
  (de ce n-ai diacritice?)

 • CIRSTEAFLORIN
  February 2, 2010

  Mesaj *ce figura si nastase. dar oare sa gindit dar poate face? psd nu este o jucarie este o masina politica, si care are legile ei nescriese

  dar oare sa gindt? psd nu este jucaria lui,este o masina politica si acre are legile ei nescrise. geoan a a incercat sa le schimbe si acu` plateste.

 • Bibilutza
  February 2, 2010

  E un roman mult prea stufos pentru intelighentia mea. Ii las pe psd-ici sau alti admiratori ai PSD-ului sa aprofundeze aceste teze! Mult successsssss! Asa vom ajunge pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie!

 • Adinel
  February 2, 2010

  N-am diacritice pentru ca de obicei am si alte console deschise (lucrez, in timpul liber, in Erlang, Python si Adobe Flex) si nu se pupa cu specificitatea literelor romanesti :|
  Prima data cand am incercat “sa vad padurea” (site-ul guvernului Romaniei in 2003) n-am avut loc pe hard disk :) iar HTTack-ul a rulat vreo 3 zile… Deci AN stie “Internet”:) fiind primul guvern care a pus multe la dispozitia consumatorului de informatii publice.
  In plus, eu n-am zis ca ceilalti sunt mai buni… ma uit si in padurea lor si numar copacii :)

 • matusalem
  February 2, 2010

  Bla, bla, bla… Toate-s vechi si noi sunt toate !

 • Marius
  February 2, 2010

  Ţara arde şi baba- Băsescu- se piaptănă!! La noi nu sunt partide!! Dacă întrebi vreun simpatizant al unuia sau altuia, cum e cu dreapta, cu stânga, cu doctrina populară, creştină, nu vei înţelege nimic. Este vorba de nişte prieteni sau duşmani care se unesc ca să ne fraierească pe noi aştialalţi.

 • lulu
  February 2, 2010

  Nastase nu este in masura sa mai impuna ceva, nu mai are ce cauta in viata noastra, sau mai precis in cea politica…Sa nu- mi spuneti ca il vom vedea reanimat si ne vom impiedica iar de el, inclusiv la tv, sa nu mi spuneti ca psd a decazut in asa hal desi imi convine de minune….dar totusi e prea mult…
  Cristian am un nou blogulet :) dar inca il simt strain de mine……

 • laurentiu
  February 2, 2010

  vere, cand ii vad cu fazele astea cu “teze”si alt echestii, pe bune ca imi vine sa rad. pai astea sunt numai fatade, ca in spate ei fac si vorbesc ca oricine de pe strada.

 • andrei
  February 2, 2010

  GEOANA A CASTIGAT ALEGERILE IN TARA ASTA..L AU VOTAT 5MIL DE OAMENI..TOATA LUMEA STIE CA BETIVANUL SI CU AI LUI AU FURAT PE RUPTE..GEOANA ESTE PRESEDINTELE ALES DE ROMANI SI NU BASESCU..GEOANA ESTE SPERANTA ROMANIEI

 • Cristian Șuțu
  February 2, 2010

  @andrei > jura pe rosu!

 • mihai
  February 4, 2010

  Andrei are dreptate!Nu va convine un om sincer, poate uneori timid si copilaros. Vreti iar un dictator care zgarie ecranele cu inalta-i cultura intr-ale sforariilor.Ce a facut Nastase ca pres.al Cons.Nat? Atat!I-a tras un sut in cu… luiMircea Dan Popescu, alt intelectual cinstit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *