Extremiștii din Olanda promit interzicerea Coranului. Ce face Victor ponta?

PVV

Următoarele alegeri parlamentare din Olanda vor avea loc în martie 2017. Sondajele de opinie sugerează că formațiunea care va obține cele mai multe locuri în Parlament este Partidul Libertății (PVV). De extremă dreapta. Dacă sunteți curioși ce anunță șeful acestui partid, intrați aici și citiți. Sau ascultați-mă pe mine, că vă traduc ce e mai important:

  • Ieșirea din UE.
  • Închiderea moscheelor și școlilor islamice.
  • Interzicerea Coranului.
  • Închiderea granițelor pentru cetățenii din țări islamice.
  • Interzicerea vălului islamic în funcțiile publice.

Reamintesc, PVV este favorit în alegerile din Olanda. Dacă vă sperie cumva aceste elemente din programul de guvernare al PVV, vă dau o veste bună: extremiștii din România sunt insignifianți și nesemnificativi. Din păcate, însă, nu se știe pentru cîtă vreme. Pentru că – și acum urmează vestea proastă – sunt unii care pun umărul la construcția unui partid extremist în România.

Formațiunea cu cele mai mari șanse să devină cel mai important partid extremist din România este Partidul România Unită (PRU). Chiar zilele acestea se poate observa un fenomen de strîngere a gunoaielor din București. Foarte mulți colaboratori apropiați ai fostului premier Victor ponta (între care purtătorul de cuvînt al guvernului ponta, Mirel Palada, fostul lider al tinerilor pesediști, Mihai Sturzu sau mogulul Sebastian Ghiță) s-au înscris deja în PRU. Bogdan Diaconu, liderul PRU, scrie deja de două zile pe Facebook: îl așteptăm pe VP!

Vp, desigur, nu se grăbește. Construcția abia a început. În fond, a rămas și foarte puțin timp pînă la alegerile parlamentare din decembrie. Țineți minte ce vă spun: Victor ponta va pleca la PRU după alegeri. Adică după ce va fi ales parlamentar pe listele PSD. Urmează un 2017 plin de surprize. Cum n-am mai avut de foarte mult timp.

1 Comment
  • StefanD
    September 2, 2016

    A doua si ultima sunt fezabile. Din cate stiu, in Elvetia nici macar nu se pot construi moschei. Cu interzicerea moscheilor, ai si sansa de a-i rupe de imamii din Orientul Apropriat. Cat priveste celelate, la un moment dat s-ar putea ca marea majoritate a europenilor le vor dori …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *