Halbă ca Zăpada

Vă înşelaţi, cred, amarnic bănuind că Sebastian Lăzăroiu a primit un şut în cur la guvern pentru că:

 1. … Emil Boc făcuse, după cum ne anunţă Madame Blogary, un troc cu Sulfina Barbu, în aşa fel încît aceasta să piardă alegerile pentru şefia Organizaţiei de Femei a PDL în favoarea protejatei Andreea Paul Vass.
 2. … dăduse un interviu riscant în Gândul. După cum bine spune şi Adriana Săftoiu, declaraţiile lui Lărăzoiu din Gândul erau mai inocente decît ceea ce apucase deja Traian Băsescu să exprime pe tema Albă ca Zăpada.
 3. Valeriu Turcan ar avea uneori accese de autoritate.
 4. … angajase o Albă ca Zăpada în Ministerul Muncii şi îi dăduse din casele de protocol ale statului un apartament de 132 mp în buricul Capitalei (str. Mihai Eminescu), ceva mai mare decât apartamentul în care locuieşte primul pitic. Pentru filocalici (filo – a căuta, a iubi; kalos – frumos), pe adevărata Albă ca Zăpada o cheamă Cristina Baturi, e brunetă, are aproape 1.90, era într-o vreme notar în Constanţa şi soţia lui Nicu, iar  după cum remarcau Caţavencii, obişnuia în ultima vreme să iasă la masă cu şeful ei. Click aici ca să vedeţi în exclusivitate ce fel de ceai bea fosta consilieră personală a lui Sebastian Lăzăroiu.

Nu! Adevăratul motiv al demiterii lui Sebastian Lăzăroiu ţine de puterea baronilor PDL, care într-o joi după-amiaza s-au întrebat în cor:  “Dar cine p… mea se crede Lăzăroiu ăsta?”

4 Comments
 • Traian
  September 18, 2011

  Wrong. Adevaratul motiv e ca Alba-ca-Zapada 2011 trebuia sa fie o blonda conform, preferatele lui Zeus, si Sebastian-naratorul are o slabiciune la brunete. Si nu Cristina, nu e singura despre care vorbim :)

 • Cristian Șuțu
  September 18, 2011

  cum le stiti voi pe toate:)

 • escorte
  September 19, 2011

  Cred ca mai tot ce se intampla in tara asta are cumva o tenta politica sau tine de cum au chef baronii PDL. Si daca s-au trezit prost, sau a fost prea amara cafeaua in dimineata respectiva, le vin tot felul de idei care de care mai nastrusnice si actioneaza in consecinta. Nu cred ca trebuie sa ne mai mire ceva! Trist… dar adevarat din pacate…

 • mache
  October 10, 2011

  Bre, cam uritica bruneta si cu tite mari!o fi buna la ceva . da cine e nicu?e cunoscut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *