Ioana Timofte renunţă la PSD. Nu şi la guvernare.

ioana timofte

Ioana are 29 de ani şi tupeul unei vîrste triple. Pînă ieri era singurul pesedist aflat la guvernare. Consilier în MApN, adjunct de şef al Colegiului Naţional de Apărare. Bună treabă, nu? Mă mir că nu s-au prins liderii PSD. În orice caz, acum e tîrziu, fiindcă Ioana tocmai şi-a anunţat înscrierea în UNPR. Adică în partidului şefului ei de la minister, Gabriel Oprea. Partid care se va lansa mîine. Interesantă declaraţia ei de plecare din PSD:

Cei din PSD nu au nicio legătură cu politica. Este acum un preşedinte pe numele lui Liviu Dragnea, un secretar general în persoana lui Adrian Năstase, iar Victor Ponta este purtătorul de cuvânt.

Dacă nu înţelegeţi ce vrea să zică Ioana cu asta, vă explic eu: de vreo doi ani, Liviu Dragnea o tot ciufulea pe unde-o prindea, pe motiv că blonda pare să fi fost principala sursă de informaţii pentru anchetele din Caţavencu în care Dragnea apărea – nu că n-ar fi adevărat – pe post de bau-bau cu buzunarele pline de fonduri publice.

4 Comments
 • mihai
  May 1, 2010

  Tipa asta care se crede mai ceva decat Sharon Stone la tinerete a tras niste tzepe in Iasi de unii nu si-au revenit nici acum .E revoltator cum oameni care nu au stiut decat cum sa insele si sa fure au ajuns in functii publice si li se da credit de parca ar fi absolventi de Harvard .Cucoana asta e unul din motivele pt care maine as lua o pusca … http://old.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/golanie-de-4-miliarde-cu-familia-timofte/8892/

 • dorin
  May 1, 2010

  Draguta fata din poza, daca are numai 29 de ani si declaratia ii apartine, inseamna ca are si ceva in plus fata de frumusete, poate ma inscriu si eu acolo in partid.
  Ar mai fi cateva din PSD care ar da bine in noul partid si poate as avea si eu ce hartuiiiiiiii!

 • Mihnea
  May 4, 2010

  Are operatie estetica la nas (in liceu avea ditamai nasoiul, acvilin e putin spus). A falimentat deja o companie si a lasat o gramada de datorii in urma. A suferit dupa Tudor Chiuariu, care ii datoreaza bani si el la randul lui.

 • ruxa
  May 4, 2010

  Buuunaaaa fata! Adica fotografia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *