L-am adus să-l fac de rîs…

Nu ştiu voi, dar eu aştept cu nerăbdare să văd cu cine va merge PDL în alegerile de la Bucureşti. Vă spun în mod sigur, ei n-au habar încă despre numele candidatului. Pentru că, în afara lui Traian Băsescu (care, teoretic, nu poate candida, dar -mai ştii? – poate se hotărăşte pe ultima sută de metri şi renunţă la Cotroceni), nu s-a năcut încă pedelistul ce va putea cîştiga în faţa lui Sorin Oprescu.

Vă întrebaţi de ce insistă Băsescu şi Udrea pe numele unui greu? Blaga, spre exemplu. E foarte simplu. Greii trebuie să iasă la pensie. E ca-n bancul ăla cu calul surd, chior, slab pe care un nene îl duce la tîrg spre vînzare. “L-am adus să-l fac de rîs”.

În mintea lor e cam aşa: “Noi ştim bine că PDL nu poate cîştiga alegerile la Bucureşti. Dar, dacă tot ştim bine asta, de ce să nu cîştigăm noi, totuşi, ceva din alegerile astea? Uite, putem să scăpăm de un Vasile Blaga”.

Aşa că, de fapt, curiozitatea mea legată de candidatul PDL ţine de aflarea numelui celui pe care Traian Băsescu şi noua sa şcoală de gîndire din Modrogan vor să scape în perioada imediat următoare.

Ce hiene…

9 Comments
 • cristi radulescu
  March 22, 2012

  Nu as fi asa de sigur ca Oprescu e de nebatut. Doar ca PDL trebuie sa vina cu cineva nou, oarecum fara bube in cap; daca vin cu unul din “greii” partidului atunci ai dreptate. Vom vedea, nu mai e prea mult timp :)

 • Adinel
  March 22, 2012

  Daca ai fi pus si o poza precum asta era si mai bine. Sigur o parte din cititorii tai cautau poza pe net sa vada daca e photoshop sau asemanarea e frapanta. :))

 • Another
  March 22, 2012

  Cea mai profundă teamă a omului trufaş este teama de ridicol. Elena Udrea, asociată aproape făţiş cu ideea de “primă-doamnă”, în preajma lui Traian Băsescu, se teme de ridicolul în care ar fi pusă după ce ar pierde alegerile prentru Primăria Capitalei. Ea nu acceptă decât victoriile şi nu are curaj să iasă la luptă, pentru că ştie – din sondaje, din pulsul direct al străzii, din informări ale Serviciilor anexă ale Cotrocenilor – că PDL girat de Traian Băsescu şi năşit de ea însăşi este în cădere liberă. Ştie că ar pierde mai ales dintr-un singur tur – vai, cum se întorc unele manţocării împotriva iniţiatorilor lor! – şi nu va ieşi la luptă. Îşi va rezerva, probabil, rolul de comentator, după ce buldogul Vasile Blaga îşi va frânge din nou gâtul în faţa lui Sorin Oprescu. Da, dar măcar nu va fi pierdut ea însăşi alegerile. Ridicolul de care se teme trufaşa doamnă Udrea va fi fost evitat. Ce se va întâmpla după aceea? Nimic. Nimic din ceea ce azi nu ne-am putea închipui.

 • androidul cu sobolani
  March 22, 2012

  oprescu e imbatabil, cum la fel de inevitabila e preluarea puteriid e catre USL, intrarea lui dan diaconescu si a PP-ului in parlament, precum articolele la comanda din puterea, precum 90% dintre romani care iau de bune stirile si dezbaterile A3. asadar, cristi sutu, ai mare dreptate aici. e inevitabil.

 • Razvan
  March 22, 2012

  Oprescu iar a masluit sondajele de opinie…e imposibil ca 95% din electorat sa-l voteze. Deschideti ochii oameni buni si treziti-va…voua va convine ca a schimbat gazonul ala de 3 ori, ultima data pentru suma record de 1 mil euro….ne-a tot amanat deschiderea pasajului Pipera…ne-a promis curatenie generala si multe alte povesti….numai vorbe…

 • Boris
  March 22, 2012

  Strategia gandita de partid va da rezultatele dorite la 10 iunie, atunci cand Oprescu va fi inlaturat…capitala are nevoie de un gospodar, cinstit, nu de un chirurg cu aspiratii de mare politician

 • Next
  March 22, 2012

  Nominalizarile facute pentru primaria capitalei sunt realizate pe baza unor sondaje, asadar cel mai bun sa candideze…De remarcat este faptul ca partidul este unul unit,iar totii membrii isi vor sustine candidatul

 • marius
  March 22, 2012

  Cine a spus asta ? De ce sa ii fie frica atata timp cat Oprescu scade din ce in ce mai mult .

 • andaa
  March 23, 2012

  Absolut corect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *