Mesajul de Anul Nou al Palatului Şuţu

Vă sfătuiesc în modul cel mai sincer să nu-i mai credeţi niciodată. Şi să vă trăiţi viaţa ca şi cînd ei n-ar exista. Urmează un an electoral, în care ei vor încerca din nou, prin toate modurile cu putinţă, să vă convingă. Adică să vă fraierească. Vor plînge, vor promite, vă vor da găleţi, mici şi făină. Nu-i băgaţi în seamă! Mergeţi la vot! E important asta! Dar nu votaţi, ci anulaţi buletinul cu un NU scris din ştampilă pe prima pagină. Democraţia, cum am prevăzut deja, e pe moarte. Dar, dacă tot moare, să moară cu capul sus.

6 Comments
 • nero
  December 31, 2011

  adevar graiesti!….La multi ani ! si sa ciocnim pahare pana le vom sparge,poate asa o sa crape ghinionul si la anul o sa stigam in cor toti romanii ca vor legi pentru ei nu impotriva lor asa cum au facut mai nou cu legea sanatatii!…..sanatate si viata lunga sa-ti dea Domnul!

 • elena
  January 1, 2012

  am ajuns la vremea bilantului ,cel mai frumos moment al anului 2011 :mesajul Regelui din parlament.Multumesc lui D-zeu ca am reusit sa fiu acolo.Restul nu mai conteaza!
  La multi ani!

 • cristi
  January 1, 2012

  Democraţia e pe moarte într-adevăr, dar asta exact pentru că ăia suficient de deştepţi să nu se lase fraieriţi nu votează (anularea votului e tot aia). Iar în ce-i priveşte pe tehnocraţi hai să ne gândim la nişte nume relevante, nu Zuckerberg: Donald Regan, Alan Greenspan, Larry Summers, Robert Rubin, Hank Paulson. E minunată tehnocraţia, funcţionează perfect de vreo 30 de ani!

  Considerând insulta implicită la adresa cititorilor din textul dvs. şi răul pe care îl faceţi propagând asemenea stupizenii, vă doresc în 2012 numai eşecuri în activitatea de ziarist şi blogger!

 • Florina
  January 1, 2012

  Tot de-o virgulă am şi eu ceva de zis. :) Nu cred că vor da găleţi, mici şi făină, ci găleţi mici şi făină, că-i mai pe criză, aşa.
  La mulţi ani!

 • Felix
  January 1, 2012

  La Mulţi Ani!

 • Dan Doran
  January 5, 2012

  Eu zic totusi ca absentza masiva de la vot este solutia: caci acesta este un afront adus INTREGII clase politice. Ce daca te duci si anulezi buletinul ? Pe ciorditori ii intereseaza SA TE DUCI SA VOTEZI, n-are importantza cu cine, sau daca anulezi votul . Daca jumate din populatie s-a prezentat la urne, lor le este suficient: sint considerati demni sa candideze, si sa reprezinte natzia, si tot oamenii lor vor iesi in parlament, chiar daca nu vor face guvernul. Dar nu vor fi trasi la raspundere, si asta datorita prostilor care s-au dus la urne, desi stiu ca niste borfasi care au inselat lumea NU POT SA ORGANIZEZE ALEGERI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *