Mircea Geoană, încă un mandat la şefia PSD?

Am făcut azi un pariu cu Marian Vanghelie. El susţine că Mircea Geoană va rămîne preşedinte al PSD şi după Congres. Eu am susţinut contrariul. El pune la bătaie un bax de ciocolată belgiană. Eu, o sticlă de whisky scoţian. Pînă una-alta, CCR a decis astăzi să nu aprobe contestaţia PSD de invalidare a alegerilor din 6 decembrie, ceea ce face ca Traian Băsescu să fie confirmat pentru un nou mandat de preşedinte al României.
geoana

9 Comments
 • Dispecer Blogosferă
  December 14, 2009

  Nu ştiu ce să zic. Nimeni nu a crezut că poate rezista atat. Promovarea in functia de presedinte al PSD şi, mai apoi, in functia de prezidentiabil, nu am inteles-o niciodata sub aspectul omului potrivit functiei…

 • Dispecer Blogosferă
  December 14, 2009

  off topic: imi placea mai mult fostul palat!

 • Cristian Șuțu
  December 14, 2009

  @dispecer > normal, te inteleg perfect ;)

 • aaa
  December 14, 2009

  Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Daaaaaaa…

 • Eu
  December 14, 2009

  Adrian Nastase preia sefia PSD, fiindca Ponta este la fel de incapabil ca Geoana. Cel din urma era terminat azi in urma Conferintei de presa, dar macar a ajuns pana aici. Daca ar prelua scaunul de Presedinte PSD Ponta, jumatate si-ar da demisia si restul ar complota impotriva lui sau ar inventa un plan de asasinat! :)))) Nastase e perfect, unica lui problema cu dosarele se poate rezolva in urma unui pact cu Mr. Traian, doar nu degeaba l-a sustinut in campanie, i-a oferit pe tava si oameni capabili si finante. Rasplata vine la timpul ei :)

 • venghelion
  December 14, 2009

  Sunt vise vangheliste . Geoana , in urmatoarea perioada (f.scurta) va pierde sefia PSD dar si a senatului , dupa care se poate pregati pentru turul 3,4,5 ,6…pina o cistiga si el ceva. Mirciulica , ce bine iti prindea de Craciun cosul cu bunuturi de la Basescu .

 • ciucuda
  December 15, 2009

  Presedinte pe 10 ani !
  Tara si poporul acesta este BLESTEMAT.
  Basescu recunoaste ca a falsificat probe, este o inregistrare realizata de Rosca Stanescu acum vreo 12 ani, o gasiti pe http://www.blog.imperiaonline.me , mai sunt pe acea inregistrare si alte recunoasteri ale lui Basescu, dupa cum ar fi: incendieri de nave, sechestrari de persoane si contrabanda in zone de razboi.

 • Adinel
  December 15, 2009

  Hmmm… Ma intreb mereu cand o sa incetezi cu tipul asta trick-uri psihologice. Nici pe mine nu ma inteleg cand comentez “stirile de ieri”. Trebuia sa stati cu pixul pe foaie si sa numarati vot cu vot, ca cel putin ei asta au facut zilele astea (si nu ma refer la voturile turului II). Sunt doua lucruri care nu pot fi ignorate: 1 ) pixul lui Marean si 2) Cupola – hint ;) – nu va fi doar inca un loc care trebuie “exorcizat” ci si locul unde jocul de-a echilibrul politic va fi unul maret si “mortal”. Ba si am zis ca tac :)….

 • Rodica
  December 15, 2009

  Vanghelie o vrea sa ramana Geoana ca doar asa mai poate si el sa-si sustina interesele. Sincer, eu cred ca intr-un partid prea multa democratie strica. Asa ca e nevoie de o mana de fier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *