12 Comments
 • polemici
  February 21, 2010

  sa nu ne grabim… sa asteptam renumararea… :))

 • sorin
  February 21, 2010

  Geoana are ghinion se pare…Zic sa se lase de meserie si sa invete de la Ogica cum este cu loteria::).

 • Tanase
  February 21, 2010

  Geoana a primit in noaptea asta un mesaj de la Mihaeladragosteamea: “Divortez. A… si aia mica nu e ta. E a lui Nastase.”

 • Vali Badea
  February 21, 2010

  Morala: E mai bine să fii [garantat Năstase] decît [garantat Vanghelie].
  Mă bucură noua conducere și cred că o să avem surprize plăcute din partea lui Victor.

 • VITRIOL
  February 21, 2010

  PREZIDENTIALE CU OAMENI TINERI :) SONDAJ: DACA MAINE AR FI ALEGERI PREZIDENTIALE DVS. PE CINE ATI ALEGE PRESEDINTE???
  PSD-VICTOR PONTA
  PNL-CRIN ANTONESCU
  PDL-?HONORIUS PRIGOANA,ELENA UDREA SAU ELENA BASESCU
  ?(DOAR UNA DIN CELE 3 OPTIUNI PENTRU TINERI DIN PDL)

 • veronica frumuzache
  February 21, 2010

  Felicitari Cristi pentru pariul cu Vanghelie … te sfatuiesc sa nu il cauti maine pentru rasplata… e prea devreme si va avea nevoie de timp sa se refaca. Din “toti delegatii din Bucuresti- voteaza cu Geoana” , mare parte a votat Ponta. :) (90 delegati mai exact)

 • Oana
  February 21, 2010

  Atat spus: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 • ciuruita
  February 21, 2010

  in campanie base s-a legat mereu de alaturarea geoana-iliescu,a folosit-o la maxim si i-a iesit!votantii s-au speriat de revenirea la putere in Romania a lui iliescu,prin geoana!si s-au speriat atat de tare,ca l-au votat pe basescu!!nimic mai fals!cred ca la congresul asta s-a risipit misterul!s-a vazut foarte clar ca ilici ,,are boala ,,pe geoana pentru intamplarile de la congresul din 2005!eu nu inteleg logica votantilor!ok!am inteles,geoana nu e bun,ca e omul lui basescu,antonescu nu e bun,ca e omul…{nici nu am inteles al cui},e bun basescu,ca nu e manipulat de nimeni!deci ne plac manipulatorii,nu manipulatii!logica asta ar duce la rationamentul urmator:daca in 2014 boc va candida pentru presedentie{cred ca sunt mici sanse sa fie schimbat din fruntea pdlului.bineinteles,pana la noi ordine}ar trebui sa piarda pentru ca e marioneta lui basescu.ca si cum toti candidatii din partidele mari ar trebui sa apara din neant sau din spuma marii,eventual!si sa nu aiba nevoie de sustinerea celor mai marcante figuri din partidele lor!

 • Monica
  February 21, 2010

  Ai vazut cum se duceau toti pesedistii la pupat dupa ce s-a anuntat castigatorul? Mi-a amintit de o secventa din “the godfather” :D

 • Paul-Sorin Tiţa
  February 21, 2010

  Pe Adrian Năstase l-am mai văzut preşedinte la PSD, deci nu văd schimbarea. Despre reformă, nici nu poate fi vorba: nici Ponta nu este genul, nici nu ar avea cu cine dacă ar vrea.

 • Another
  February 21, 2010

  Pagina de net a lui Victor Ponta este emblematică. Un Cel mai micu’ Ticulescu îmbrăţişând eticheta “Capul Bunei Speranţe”.

  Victor Ponta este un pesedist aproape sărac şi cu siguranţă că este şi cinstit! El are o casă la Baia de Fier, judeţul Gorj şi două apartamente în Bucureşti pe strada Jiului (normal, doar e deputat de Târgu Jiu Laughing), un Mitsubishi şi o Skoda 1000 MB (maşină de epocă). Cei mai mulţi bani îi câştigă din activitatea avocaţială – cam 773.000 de lei – după care vine indemnizaţia de deputat – cam 53.000 de lei – urmată de salariul de conferenţiar univesritar – cam 36.000 de lei. Cam anual.

  În rest, este însurat cu nevasta lui, care întâmplător este fiica lui Ilie Sârbu, lider marcant al PSD, fost ministru în guvernele de tristă amintire Năstase şi Bij-Boc. Într-unul din guvernele conduse de micul Bidinel, Victor Ponta şi Ilie Sârbu erau amândoi miniştri, socru şi ginere în acelaţi cabinet, ceea ce dădea guvernului un oarecare iz de afacere de familie. Apropo de familie, Daciana Octavia are o altă adresă de domiciliu decât cea indicată de Micul Victor Ponta Titulescu în declaraţia de avere. Mă rog…

  În afară de toate acestea, şi câte or mai fi ele şi noi nu le ştim, Ponta mai are şi-un proiect: România corectă. Acolo, în proiect, Cel mai micu’ Titulescu se întreabă unde suntem şi unde vrem să ajungem, explicând cum vom ajunge unde vrem să ajungem, în numai 22 de puncte.
  Dacă nu sunteţi membri ai PSD şi nici nu aveţi fantezii legate de acest partid, nu pierdeţi vremea cu textul acela. Pentru că deşi proiectul poartă titlul România corectă, se este un proiect politic şi se adresează membrilor PSD, fundamentul fiind reformarea partidului. Ce treabă are asta cu România corectă cred că poate explica de aici încolo în nu numai 22 de puncte Cel mai micu’ Titulescu, între două reprize de hlizeală subliniate ici-colo de înţepături impertinente aşa cum numai el ştie să facă.

 • Daniel Ispas
  February 22, 2010

  Nu stiu daca Victor Ponta poate sa fie un conducator mai bun pentru PSD decat Mircea Geoana dar macar nu s-a dus sa se relaxeze la Vantu cand tot PDL-ul striga in gura mare ca e omul mogulilor si nici nu a sarit ca penibilul bucuros pana sa se numere voturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *