Problema Teo

În februarie îşi dorea să se angajeze la un radio. Argumentul ei: e singura treabă pe care chiar ştiu s-o fac (vezi aici). Patruzeci şi ceva de zile mai tîrziu, lui Teo Trandafir i s-a îndeplinit dorinţa. Va vorbi la radio, luni seara, cînd se transmit declaraţiile politice din Parlament. Pentru că eu cred că va cîştiga. Alegerile, desigur. Apoi o să regrete.

La radio, vreau să ajung la radio, s-audă o ţară-ntreagă cine-s eu cu-adevărat.

14 Comments
 • Bibilutza
  April 1, 2010

  Citeam undeva prin ziare ca Teo ar fi fost de-abia a treia alegere, inaintea ei mai fiind curtati Calinescu si Arsinel. Pai nici chiar eu ,care sunt un nimeni , n-as fi acceptat sa fiu a treia optiune. Cat de disperata trebuie sa fii?

 • AndreiC
  April 1, 2010

  pacat. asta ii va duce numele in derizoriu. va fi privita ca un fel de bufon al parlamentului. desi o sa aiba mare concurenta acolo:))

 • EPISTOLEpentruZEUS
  April 1, 2010

  SUNT CEL MAI PROST DINTRE PAMANTENI!

  acum cateva saptamani, ma intreaba nevasta: daca tot stai toata noaptea pe net, ai mai auzit si tu ceva despre teo, blogarule? s-a lasat de tot de tv?
  eu: am auzit ca si-a facut firma, da’ cica s-ar intoarce la tv, nu stiu pe unde.
  nevasta: naspa ca s-a lasat de emisiuni. mai radeam si eu seara. eh, poate maine-poimaine o vedem si pe-asta prin parlament.
  eu: de ce nu? e desteapta, e bogata. una ca asta nu m-ar deranja sa le-o traga in bot sobolanilor portocalii. macar ar face-o cu umor.

 • Andrei Ghiorghe
  April 1, 2010

  Sunt curios ce zice Mircea Badea despre asta :)

 • EPISTOLEpentruZEUS
  April 1, 2010

  da’ mai lasati-l, oameni buni, pe badea in pace.
  de unde pana unde prietenii unui om sunt garantii sau judecatorii lui?
  si de cand trebuie toti sa gandim la fel ca sa putem fi prieteni?

 • Silvy
  April 1, 2010

  Imi pare rau ca isi face sperante pentru promisiunile date. Chiar crede ca va fi sustinuta in eforturile ei. Ceva imi spune ca o sa aiba dezamagiri profunde. Poate, pentru ea, a fost bun momentul pentru o astfel de miscare… dar nu acolo, nu la PD-L..

 • Andrei
  April 1, 2010

  Salut, Cristi! Sa inteleg ca ai primit ce trebuia pentru campania politica din colegiul 19 – sectorul 4? Sper sa nu! Impartialitatea e o calitate rar intalnita in presa. De ce nu dai post-uri negative si pozitive despre ambele candidate? Cu totii stim mai multe weak points-uri despre fiecare din cele 2 candidate.

 • Cristian Șuțu
  April 1, 2010

  @andrei > mai explic inca o data, ca sa intelegi si tu: asta e un blog personal. in care n-o sa gasesti niciodata texte dubioase. daca vrei sa intelegi. daca nu, iti recomand eu alte surse de informare.

 • Narcis Daju
  April 1, 2010

  Cine ar trebui sa fie urmatorul nume scapat in presa din dosarul Voicu, cititi aici: http://www.gorjnews.ro/slider/morega-urmatorul-nume-in-dosarul-voicu-sau-cine-si-de-ce-pute-in-gorj-a-treaba-mare.html

 • danjoe
  April 1, 2010

  de aia era grasa pe toate posturile aseara… mi-a umplut televizorul…
  am o greata… portocalie…

 • Cristian
  April 1, 2010

  Greu cu foamea asta. Alta vedeta de carton. Sa ridice mina cine nu poate sa stea intr-un studio de TV si sa invite manelisti pe banda pentru citeva mii de euroi pe luna. Wow! poate toata lumea.
  P.S. Vreau sa ma fac sofer la ITB si vreau doar 1800 de lei/luna. Ma las de medicina, si imi iau “C-ul”.

 • laurentiu
  April 2, 2010

  sincer, nu ma asteptam sa faca asa ceva. nasol ca si vedetele se baga in ciorba asta politica.

 • Atitudini
  April 2, 2010

  Nu este adevarat! Este foarte bine! Asa se reformeaza societatea si clasa politica: cu profesionisti! Toti stim ca Teo este un om politic cu o vasta cariera, cu ample cunostinte asupra mecanismelor parlamentare, un om care aduce multa valoare in ceea ce ne dorim sa fie politica in Romania!

 • Vali
  April 2, 2010

  Ce parere ai despre reactiile absolut mitocanesti la adresa candidatelor,si mai ales la adresa lui Teo,a celui pe care l-ai ales in colegiul tau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *