Suspendarea. Partea a doua.

Cred că nu vom avea sărbători fericite în iarna asta! Aşa cum îi ştiu eu pe Ion Iliescu şi Adrian Năstase, ăştia nu se lasă pînă nu-l văd pe Băsescu jos, foarte jos, cel mai jos. Sub jos, dacă se poate. Prin urmare, să nu vă mire dacă după demiterea guvernului Boc, programată pentru octombrie, Parlamentul va lua în discuţie o nouă acţiune de suspendare a preşedintelui.
Dar pînă atunci mai e.
Deocamdată, să-l ascultăm cu atenţie pe Traian Băsescu, care a ieşit azi din vizuină pentru o întîlnire cu ambasadorii României. A, şi încă ceva. Vă amintiţi cumva de precedenta întîlnire a şefului statului cu ambasadorii? Daţi-mi voie să vă reamintesc ce spuneau atunci agenţiile de presă:

Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PDL, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE. Informatia apare intr-un raport intern al Ambasadei Austriei, redactat sub semnatura ambasadorului austriac Martin Eichtinger, datat 14 mai si adresat MAE vienez, precum si ambasadelor Austriei de la Bruxelles, Chisinau, Kiev si Moscova. Documentul obtinut de NewsIn relateaza in cinci pagini continutul discutiei cu presedintele Traian Basescu avute marti la un dejun de lucru cu ambasadorii tarilor UE acreditati la Bucuresti. (Traian Basescu – n.r.) “nu a luat decizia cu privire la o noua candidatura”, o va face abia in septembrie 2009 si va depinde de criza economica. In cazul in care criza “va putea fi depasita cu un minimum de daune pentru populatie”, va candida.

Hai, că e interesant, nu?

3 Comments
 • Gabriela
  September 1, 2010

  mai Basescu nici nu stii cat de mic tu o sa fii!!! :))

 • nadina nedelea
  September 1, 2010

  Nastase si Iliescu. Ce alternativa! Viitorul suna rau! Iar prezentul s-a imputit de tot. Cu suspendare, sau fara e clar un singur lucru: Basescu iese pe usa din dos. In sfarsit lumea s-a saturat de glume nesarate, de frustrarile unui barbat scund si urat, de inteligenta diabolica a unui dictator, de provocatorul de scandaluri, capabil sa-ncaiere copii cu parinti, elevi cu dascali, doctori cu pacienti. Din nefericire insa, cei care vor folosi drept arme foamea, prostia si spiritul de turma al romanului nu vor fi cei buni. Ci, unii la fel de rai ca el. Trista Romanie! Neputincios popor.

 • alinutza
  September 1, 2010

  Pai daca betivanu’ sef a vazut luminita redresarii ? Normal ca a candidat. Anormal ca a si iesit! :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *