Vanghelie candidează la cel mai scump ceas: 126.000 de dolari

Nea Mareane, mînca-ţi-aş pipotele tale, ne-ai spart!

Am trecut azi prin sectorul tău şi mi s-au lipit ochii pe afişele de campanie cu “Vanghelie nu te lasă la greu“. Marfă de afişe, să moară duşmanii mei. Te priveam de jos, de la baza stîlpului, şi nu-mi venea să cred.

Şi totuşi…

Mareane, spune sincer, tu eşti obsedat de politică sau de ceasuri? Numai eu cîte am descoperit… Retrogradul Parmigiani, de 42.000 de euro. Un Frank Muller de aur, de 80.000 de euro. Un Breguet Traditional de aur, de 20.000 de euro. Un Piaget de aur, de 12.000 de euro.

Acu’ văd la mîna ta, da, la mîna ta din afişe, un alt monstru (detaliu pe imaginea de mai jos, aici). Aproape două ore mi-a luat să identific ceasul în cataloagele online. Dar l-am găsit: e un Breguet Tourbillon de platină. Valoare: 126.000 de dolari (circa 100.000 de euro).

Acuma între noi fie vorba: n-ai pe nimeni să-ţi explice că nu e bine să apari în campania electorală cu ceasuri de megafiţe? Ca să nu mai zic că din banii de pe ceasul ăsta umpleai toate blocurile din sectorul 5 cu mash-uri de campanie…

ceas vanghelie 2

9 Comments
 • Șerban
  May 27, 2012

  E replica de la frații lui de culoare… politică. :)

 • androidul cu sobolani
  May 27, 2012

  azi am fost in mall sa vad filmul dictatorul si am intrat la supermarket sa-mi iau o punga de chips-uri lay’s, tipul şuţu – din cartofi naturali cultivati in harcov, dar nu am gasit. revenind la film, a fost chiar bun. si altceva, de ce nu te iei de cei din rolul principal din PSD. te legi si tu de hopa-mitica asta, vai de capul sau. asta e diversiune, sutule. :)

 • D B
  May 27, 2012

  dac-or fi si originale… nu de alta dar ai lui umbla cu multe facaturi… … …

 • Adinel
  May 28, 2012

  Ce vremuri … http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=index&s_id=2571 Le mai trebuie un nou “ghid”…

 • Florin
  May 28, 2012

  Maestre, daca ti-a luat 2 ore inseamna ca nu te pasioneaza subiectul. Azi l-am observat si eu in afise, i-am facut si o poza si urma sa o pun pe Facebook, cand am vazut articolul preluat de Iosif Buble de la puterea.ro, care l-a preluat de la tine.
  Eram in Cotroceni unde cautam o parcare pe langa piata, cand ridic ochii si vad afisul, ma uit mai bine zic FUCK ce tourbillon are omu’ la mana, nu i-a zis nimeni sa isi scoata orice podoabe cand face poze de campanie?

 • dragos
  May 28, 2012

  e de ciordeala, luat de la baieti, nu e la pret de magazin

 • Florin
  May 28, 2012

  Nu ai de unde sa cumperi de ciordeala asa ceva, sunt atat de rare si de bine pazite, inseriate, samd., asa ca nu prea se leaga … :)

 • Florin
  May 28, 2012

  Cel mai probabil le primește in schimbul semnaturilor pe diferite proiecte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *