Cadoul meu de Crăciun

L-am așteptat ieri cu sufletul la gură. Nu a fost deloc ce se zvonea: vezi aici și aici predicțiile de acum un an ale futuriștilor. Și totuși, iPhone 5 e o jucărie pe care abia aștept s-o cumpăr. Diferențele nu sunt foarte mari: va fi ceva mai rapid (un procesor A6), Facetime va putea fi folosit nu doar pe wifi, va fi cu 28 de grame mai ușor, deși are ecranul mai mare, iar bateria va ține ceva mai mult. Cam atît. Pentru mine e suficient. Am un iPhone 4 și l-am comparat cu diverse alte telefoane. Iar fotografiile făcute cu el le-am pus lîngă imagini realizate de alte telefoane, ba chiar de o camera foto a unei mari companii din domeniu. iPhone este, din punctul meu de vedere, cea mai bun telefon care a fost făcut vreodată.

iphone 5

5 Comments
 • Taraboste
  September 13, 2012

  Pot sa te intreb de ce?
  Nu am inteles niciodata brand-passion-ul.

 • coco
  September 13, 2012

  @Taraboste
  brand-passion, deci. multzam, am invatat o expresie noua, in aceasta lume de manageri si dealeri cu target. bine-ai zis, alatur si eu aceeasi intrebare, poate ne raspunde cineva de la palat.

 • Cristian Șuțu
  September 13, 2012

  @taraboste > de ce ce? de ce-mi place iPhone? de ce cred eu ca iPhone e mai bun decit orice alt telefon pe care l-am testat? de ce scriu despre iPhone? de ce scriu? de ce n-am fi fericiti?
  @coco > imi plac de mor intrebarile care vin dupa un raspuns deja formulat :) tati, tati, dar de ce au iepurii urechi?

 • coco
  September 13, 2012

  @ cristian sutu
  am citit raspunsu’ da’ nu mi-e clar. telelfonu’ e de vorbit, aparatul foto de facut poze. enfin…iti spune asta cineva care e complexat de ceva ce are mai mult de trei butoane. si telefonul ar trebui sa aiba doua: de inceput si incheiat convorbirea, ca de-aia-i tele-fon, adica sunet dus la distanta.

 • coco
  September 13, 2012

  ecranul mai mare, zici?! musai sa fie bun, daca-i mare, nu-i asa?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *