Călare în Carpați

Pentru că este un dac liber, Mugur Pop va pleca mîine dimineață într-o aventură pe care, cîndva, cînd o să mă fac mare, o s-o trăiesc și eu. Sper.

Călare în Carpați.

Să te urci pe cal la Cazanele Dunării și să traversezi pe creste munții României, asta da experiență. Aventura va începe, cum spuneam, mîine dimineață, iar eu, Radu și o echipă de filmare de la Cluj vom încerca să urmărim, atît cît ne vor permite drumurile, traseul lui Mugur. Prima etapă a expediției va porni de la Cazanele Dunării și se va încheia pe 13 iulie la Sarmizegetuza. Este locul în care un grup de bloggeri de la București se vor întîlni pe 12 iulie pentru a-l aștepta pe Mugur și pentru a-i asculta poveștile din Călare în Carpați. Pe blogul Foto Union am anunțat deja evenimentul, dar și faptul că am scos la bătaie patru locuri în tabăra de fotografie de la Sarmizegetusa. Click aici pentru detalii.

Scriu aceste rînduri de pe terasa unei pensiuni din Băile Herculane și-l aștept pe Mugur, care trebuie să apară dintr-o clipă în alta. Rămîi pe sutu.ro sau urmărește hashtag-ul #CalareinCarpati pe instagram și facebook pentru a urmări aventura lui Mugur Pop, unul dintre cei mai interesanți oameni pe care i-am cunoscut vreodată.

calare carpati afis

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *