Ce dracu’ cauţi aici?

Hei! E vineri! E sfîrşit de aprilie! Afară-s 24 de grade. Ce cauţi aici? Ai înnebunit? Închide calculatorul şi pleacă. Oriunde vezi cu ochii. Dacă se poate, să fie cît mai puţini ochi acolo unde ajungi. Urcă-te în tren! Sau în maşină! Şi du-te! Hai, închide dracului blogul ăsta, că nu moare fără tine vreo două zile.

Respiră!

 • PS. În cîteva minute eu plec pe munte. Nu la munte, pe munte!
9 Comments
 • Vali Badea
  April 30, 2010

  Bine, pa! :)

 • Ala care este
  April 30, 2010

  Eu unul ma intreb cum am ajuns aici. Adica pe pagina asta, ca blogul il cunosc. Dar nu vreau sa ies afara. Afara sunt oameni. De fapt chiar mai rau decat oameni: romani. Da, am zis-o. Afara sunt romani. Din secunda in care pun piciorul afara voi da ochii cu vecinul care a simtit nevoia sa atraga atentia ca ii este greu sa isi scoata una din cele doua masini pe care le are din garajul in care o tine, pentru ca eu am parcat masina mea la 10m distanta de garajul lui. Un etaj mai jos dau de vecina noastra batrana care acum e vaduva. Ea nu are nici o vina saraca. Si nici sotul ei de curand decedat. Decedat in timp ce se certa cu o vecina pe dracu’ stie ce treburi frivole. Si asta doar in doar un etaj. Nu, mai bine raman in casa. Spor la catarat.

 • Silvy
  April 30, 2010

  Sunt la munca!!! INCA!!!
  La 20:00 ma tirez spre Azuga!

 • Bogdana
  April 30, 2010

  Acelasi lucru vroiam sa-l fac si eu dar m-am razgandit deoarece sunt invitata maine 1 Mai la lansarea unui nou partid UNPR , in Piata Revolutiei.
  Ratezi tu un asemenea eveniment ?
  Oricum , distractie placuta !

 • Adinel
  April 30, 2010

  He, he… In Madrid sunt peste 24 de grade de o saptamana :P E bine de stiut ca a venit caludura si acasa :D

 • Doina Ghimus
  May 1, 2010

  Dragul meu,
  sa rasara soarele deasupra ta zambind, adierea vantului sa treaca usor pe langa urechile tale susurand vorbe nestiute-soapte adormite, sa ai o zi senina, o seara calda, ganduri bune si oameni iubiti pe aproape!
  Sa te intorci cu bine!

 • Sibilla
  May 1, 2010

  Cu regret o spun, dar direct, fără ocolişuri: prea mulţi sunt şi-n ograda PSD-ului care mimează social-democraţia, grija faţă de cei mulţi… Cum să înainteze căruţa când unii-s * hăi * şi alţii * cea *, cum să ne implicăm dacă, de-avem dorinţa, îndrăzneala de-a pune umărul, de-a ne alătura luptei, suntem trataţi ca intruşi, neaveniţi, în plus în peisaj, etc… culmea, nu de către putere ci, de către * ai noştri *…

  * Dupa 1989 nu a invins poporul roman, asa cum ar fi meritat, ci grupurile de interese care viseaza o Europa fara Romania. *
  Niciunul din partide NU reuşeşte să mai convingă să mai adune românii… pentru că-n toate ogrăzile s-au aciuiat impostori care la o adică îşi unesc forţele,dau mână cu mână, aceleaşi ticăloşii unindu-i şi nicidecum în interesul poporului român.
  Un exemplu : azi,1 MAI 2010, unii protestează, alţii o ţin în alaiuri ale primăverii, petreceri, iar la centru raportează cu totul altceva… da, dezamăgesc, mint, NU sunt solidari cu milioanele de amărâţi ci * fraţi * cu unii tartori ai actualei puteri… despre acei * alţii* care doar mimează social-democraţia, dar… în zilele următoare.. !! ( cu exemple concrete ) Aceasta ca să audă Victor Ponta cine-i sunt * luptătorii * şi ca să ştie de ce stăm pe margine, fiind consideraţi în plus, incomozi, intruşi, neaveniţi, etc. de către cei ce se intitulează social-democraţi dar sunt aidoma * fraţilor * de la putere… Mătura ar fi o soluţie! Cu încă gunoaie-n bătătură,grădină, NU putem vorbi despre răsaduri de trandafiri, şi-o spun cu regret dar, în cunoştinţă!!..
  E de înţeles întrebarea românului onest, amărât : noi, ai cui suntem.. ??
  Sunt lideri ai PSD din teritoriu care NU au renunţat la paranghelii, la miştouri, la impostură, la teatru. Sunt lideri de sindicat care mimează misiunea pe care-o au , trădători. Sunt cameleoni peste tot! Criza se adânceşte… Criza de moralitate !
  Securistul de la Anvers, Băsescu Tr. îşi face bine mersi de cap, batjocorindu-ne împreună cu Famiglia PD-L şi aceasta ŞI pentru că, parte a * opoziţiei * colaborează cu ei! În teritoriu, puterea şi * opoziţia * convieţuieşte paşnic, doar sunt parteneri de… afaceri ! Iar noi, cei mulţi, ne-am săturat de minciună şi impostură! Speranţă, încredere mai avem în câţiva oameni, politicieni, prea puţini însă… Majoritatea sunt însă NU politicieni ci * politicieni *, păcălici, trădători, fraţi de Loje, impostori, ticăloşi cu care noi, amărâţii NU avem nimic în comun, nimic !
  * Clasa politică * actuală e buba!!

  Ce să mai înţelegem, căci vedem concret zi de zi cine ne sunt * luptătorii *, * apărătorii *, de care PSD SE IMPUNE SĂ SE SCUTURE, altfel…

  Sibilla

 • cristina petrut
  May 1, 2010

  Acesta e ultimul blog pe care am vrut sa ma uit inainte sa plec! =))) La 5 trebuie sa fiu la tren!!! Hai pa!

 • Anca
  May 1, 2010

  La dracu’! :)) N-ar trebui sa fiu aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *