Elena şi Traian merg din nou la mare

Aş fi vrut să mă duc şi eu în week end-ul ăsta la şcoala de vară a tinerilor pedelişti, de la Neptun. Udrea va fi acolo, Lăzăroiu va fi acolo, Băsescu va fi şi el acolo (informaţia participării preşedintelui, duminică, la Neptun, este în exclusivitate). Cred că aş fi făcut un reportaj mişto. Şi nişte fotografii bune. Din păcate, nu se poate. Nu mă întrebaţi de ce. Cei care vor fi însă acolo trebuie să ştie că dacă vor să se laude cu nişte imagini inedite de la şcoala de “pregătire” politică a PDL au adresa mea de email (cristian@sutu.ro). Mi-ar plăcea măcar o fotografie cum e cea de mai jos şi în care – nu cred că au remarcat nici măcar autorii – se află Traian Băsescu şi soţia (în faţă), respectiv Elena Udrea, Sebastian Lăzăroiu şi Elena Băsescu (în spate).

basescu-la-neptun-capitan-de-nava-mica-pentru-familie5

6 Comments
 • tudora
  September 1, 2011

  si rscata cine este?

 • tudora
  September 1, 2011

  roscata , scuze!?

 • Cristian Șuțu
  September 1, 2011

  nu cred ca e ada mesesan :D

 • androidul cu sobolani
  September 1, 2011

  toti sunt ok de acolo, mai putin Elena Basescu. a fost o eroare grava intrarea in politica. mama ei pare femeie serioasa, tac’su sa zicem ca a fost plecat mult pe mare cand era mica iar cand venea acasa se exprima doar cu un “grăăăă”, cu pipa in coltul gurii. oricum ea nu a iesit prea bine.

 • nero
  September 2, 2011

  androidule,numai cei care fura sunt buni?…eu cred mai degraba ca Udrea nu prea are ce cauta acolo,poate doar sa mai fure bani de la stat si sa kill-areasca pe cineva ca un veritabil ,,KILL BILL”…hihihi…. …e calul troian al KGB

 • George
  September 2, 2011

  Eu cred ca Maria Basescu e in plus…. Ce are ea de-a face cu sleahta aia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *