Recomand: AVstore.ro

avstore

Dan Byron explică foarte bine aici cît de important este sunetul. Da, eu sunt unul dintre cei pe care Dan i-a îmbolnăvit cu muzica ascultată la cel mai înalt nivel. Chiar acum cînd vă scriu aceste rînduri ascult, pe vinil și pe un sistem audio profesional, o capodoperă a muzicii rock: Jeff Buckley – Grace (David Bowie considers Grace to be the best album ever made). De ce vă spun toate astea? E simplu: am avut ocazia acum două seri să intru într-o sufragerie unde se ascultă muzică la nivelul cel mai înalt. Este sufrageria AVstore. Unde eu vă sugerez să mergeți pentru niște audiții. Oamenii ăștia au nu doar echipamente foarte bune pentru muzică, ci și pentru video. O să vă placă, vă rog să mă credeți. Pe noi ne-au surprins cu un film vechi, dar remasterizat impecabil  – ultimul film din seria Star Wars. Faza foarte mișto e că traducerea filmului a fost asigurată live de Irina Margareta Nistor, pe care am descoperit-o după vreo 15 minute, făcîndu-și apariția din spatele ecranului pe care era proiectat filmul. Foarte haioși tipii de la AVstore.ro.

irina nistor

1 Comment
  • JP
    April 4, 2016

    Nu degeaba spun cinefilii ca intre o filmare proasta cu sunet excelent si o filmare buna cu sunet prost e bine s-o alegi pe prima.

    Am fost si eu acum ceva timp la un demo AVStore si am fost impresionat de cum se poate auzi dintr-un echipament audio HiFi de calitate.

    Preturile nu sunt pentru oricine, insa exista suficiente sisteme audio mai accesibile pe care ti le poti permite, cu putin efort…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *