Scrisoare către Radu

42 de grade afară. Mi s-a stricat aparatul de aer condiționat. Aș pleca la munte. Tu te-ai supărat pe Angela? WTF? Mi-e scîrbă de Marea Neagră. Cred că Thassos anul ăsta. Șapte zile sunt puține. Șapte ori doi virgulă șapte. L-aș lua cu mine pe Băsescu. Să conducem pe rînd. Și să ne hăhăim nouă, zece ore despre ultimii opt ani. Radu, fii sincer: ai pleca cu Băsescu în vacanță sau cu Ponta? Răspunsul, știu, e vînare de vînt. Revoluție să fie. Dar să știm și noi care e răspunsul Comisiei de etică în cazul Ponta-plagiat. A furat sau n-a furat. Aceasta e întrebarea. Cretină, ca toate întrebările despre PSD. Alte treburi n-avem? Evident, toți au furat.

Radule, hai să facem o creastă de Piatra Craiului!

5 Comments
 • .
  July 9, 2012

  Cristinel, l-as alege pe Ponta sa conduca pana-n Thassos. Eu sa dorm linistit in dreapta. Odata ajunsi, m-as intinde la spritzuri cu Basescu iar Ponta ar astepta cuminte in parcarea soferilor. Pentru ca asta astept eu de la guvernanti… sa ma serveasca. Pe 29 iulie e ziua mea. Si in felul acesta lucrurile pe care le anticipam pot fi posibile.
  P.S. Cat de romantic sa-mi trimiti scrisori!
  P.S.2 Cum ne apropie pe noi politica :)

 • androidul cu sobolani
  July 9, 2012

  faina postare sutule. sa stii ca m-am tot gandit la ce ai scris despre dunga de la blugii lui ungureanu si trebuie sa-ti dau dreptate. chiar am avea nevoie de un “rockstar”, de unu’ care sa duca in spate sacul cu orez la sinistrati. dar cred ca e dura interpretarea ta la adresa lui mru, adica el ar fi un birocrat destul de eficient pentru un viitor post de presedinte “nejucator”.

 • Razvan
  July 9, 2012

  Scrisoare de carte Radu: http://justpaste.it/grasp – scuze de off-topic

 • cetateanu' turmentat
  July 9, 2012

  Mesajul lui Radu de pe blogul lui este, cu toata simpatia personala, o mostra de neintelegere flagranta si grosiera a binelui pe care ni-l face Germania acum. Este firesc sa nu-si doreasca un nou Belarus in Romania, in interiorul UE. Au ei destul de furca cu grecii, spaniolii, italienii si francezii. Nu ma pot ofusca pe cineva care imi spune verde in fata ca am gunoi in curte, desi eu ma declar nationalist. Si ma mira atitudinea asta de “neamestec in treburili interne” de la cineva care declara explicit ca nu e nationalist. Din pacate, ca la romani: partizanatul politic ne orbeste. Si inca ceva: a se scuti cu teorii despre alternanta politica. Daca “alternativa” este o gasca de fomisti care se sterg la cur cu Constitutia si cu drepturile mele de cetatean, ii prefer pe aia care macar nu se ating de libertatea mea si, cu chiu cu vai, de bine de rau, tot au facut cateva zeci de km autostrada in ultimii 3 ani. Da, ii prefer celor care tocmai mi-au marit rata la banca cu 10 %, mi-au scazut leafa, in euro, cam tot cu atata, iar nota de plata creste in fiecare zi.

 • Florian
  July 9, 2012

  daca cumva pleci in thassos sa ma iei si pe mine daca ai cum , nu am mai fost de doi ani si imi este dor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *