TFB4 va avea loc în Thassos. Hai şi tu!

Plănuiesc o tabără de fotografie care să aibă loc în Thassos, Grecia încă de acum doi ani. Dovada: o postare datată 13 iunie 2011. Între timp, am organizat împreună cu Radu alte trei ediţii ale Taberelor Foto Union: TFB1 – Tărlungeni, Braşov; TFB2 – Munţii Apuseni; TFB3 – Niedernsill, Austria. Dar a venit momentul să vă anunţ că ediţia a patra a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri va avea loc în Thassos, în perioada 18-24 mai 2013.

Anunţul oficial a fost făcut ceva mai devreme pe blogul Foto Union. Acolo puteţi afla cine sunt cei 16 care vor pleca în aventura TFB4 şi care sunt condiţiile pentru ca şi tu să poţi face parte dintre ei. Practic, opt locuri gratuite sunt scoase la concurs chiar în aceste zile. Trebuie să: 1. îţi placă fotografia, 2. ai un cont instagram, 3. faci şapte fotografii cu telefonul; 4. urci fotografiile instagram pe blogul tău (plecînd de la o temă pe care o poţi afla de aici) şi să pui la final textul următor:

Text înscris în concursul Arche – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin.

Concursul se va încheia pe 6 mai 2013, la ora 24.00, iar pe cei opt cîştigători îi veţi afla pe 7 mai 2013.

Ce să vă zic?

Că plecăm într-o aventură de fotografie şi că toate imaginile vor fi surprinse în mod exclusiv cu smartphone-ul? Că Samsung Galaxy S4, care tocmai a fost lansat pe piaţă, va fi prezent în TFB4? Că vom sta opt zile într-un paradis în căutarea arche-ului? Că prietenii de la Bancpost şi cei de la Cosmote au pregătit numeroase surprize pentru TFB4? Că ne vom deplasa într-o caravană cu maşini Ford? Că vom locui în foarte vechea cetate Skala Sotiros din Thassos, la un hotel pe care ni l-au găsit cei de la Booking Greece? Că vom avea organiza prima expoziţie de fotografie instagram din România?

Au mai rămas 24 de zile pînă plecăm spre Thassos.

Afis draft

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *